به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا صالح در جلسه شورای اداری که دوشنبه شب با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مدیران کل ادارات در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: از سال ۱۳۸۶ که سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور منحل شد اقدامی غیرکارشناسانه ای روی داد که منطق نداشت.
وی افزود: انحلال این سازمان همچنین به صورت غیرقانونی صورت گرفت چرا که طبق قوانین سازمان ها و دستگاه هایی که با دستور قانون تشکیل می شود تنها به دستور قانون منحل می شوند حال آنکه هیچ قانونی اجازه انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی را صادر نکرده بود.
صالح بیان کرد: در سال ۸۴ تعداد طرح های نیمه تمام پیوست شماره یک، هزار و ۳۰۰ طرح تملک دارایی بود که اجرای این طرح های نیمه تمام برای دولت بیش از چهار سال تعهد ایجاد می کرد.
این مسئول افزود: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید ۱۳۰۰ طرح نیمه تمام سال ۸۴ تبدیل به ۲۹۰۰ طرح ناتمام شد که می بایست ۱۹ سال تخصیص اعتبار صورت می گرفت تا این طرح ها به پایان برسد.
وی اظهار داشت: یکی از دلایل افزایش این آمار تناسب نداشتن هزینه واقعی پروژه ها و هزینه های تخصیص یافته بود، چنانکه به طرحی که نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه بود تنها ۵۰ میلیارد تومان بودجه تخصیص می دادند.
معاون امور مجلس، استانها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ادامه داد: برای حل این مشکل در تعامل با مجلس محترم ۲۴۶ طرح که دارای پیشرفت فیزیکی بالا بود را در سال گذشته هدف گذاری شد و تا پایان همان سال تمام این طرح ها را به پایان رساندیم.
وی بیان کرد: در سال جاری نیز پروژه های متعددی را در دستور کار خود قرار داده ایم و امیدواریم تا پایان سال همه پروژه ها تکمیل شود.
معاون امور مجلس، استانها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با وجود کاهش درآمدهای کشور بودجه مناطق محروم در دولت تدبیر و امید ۵۰ درصد افزایش یافته است.
این مسئول گفت: رئیس جمهور در برنامه ریزی سفرهای استانی تاکید دارند تنها طرح هایی را که تا پایان دولت قابلیت اتمام دارند اجرایی شود و خارج از این بازه زمانی وعده ای داده نشود.
صالح در رابطه با رویکرد جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور یادآورشد: در دوره جدید فعالیت سازمان چند تغییر ایجاد شده که تفویض حداکثر اختیارات به استان ها برای روان سازی امور از آن جمله است.
وی ادامه داد: استفاده از حداکثر توان استان ها که در راستای کوچک و چابک سازی بدنه دولت و سازمان مدیریت موثر است یکی دیگر از تفاوتهای عملکرد سازمان مدیریت نسبت به ادوار پیشین است.
معاون امور مجلس، استانها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور بیان کرد: تشکیل شورای مشورتی برای استفاده از دیدگاهها و ظرفیت های نخبگان و توجه به بحث های نظارتی که پیش تر مورد غفلت واقع شده بود از دیگر رویکردهای جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور است.
نظر شما