به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری صبح سهشنبه در نشست بررسی روند اجرایی تدوین سند آمایش سرزمینی استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیتهای مهمی در بخشهای مختلف است که باید در سند آمایش به خوبی دیده شوند.
وی اضافه کرد: سند آمایش سرزمینی نقش مهمی در برنامهریزی دارد و ظرفیتها و توانمندیهای بخشهای مختلف در قالب این سند جمعآوری میشود و برای برنامهریزی و توسعه زیرساختها مورد استفاده قرار میگیرد.
استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم توجه به ظرفیتهای بالقوه استان، ادامه داد: یکی از ظرفیتهای مهم استان بوشهر مربوط به بخش گردشگری است که شامل گردشگری تاریخی، طبیعی و صنعتی است و باید در سند آمایش به خوبی به آن توجه شود.
وی با اشاره به مرزهای طولانی استان بوشهر با خلیج فارس، افزود: خلیج فارس ظرفیت ارزشمندی برای استان بوشهر است و توجه به این ظرفیت در سند آمایش میتواند زمینهساز توسعه و پیشرفت شتابان استان بوشهر شود.
سالاری با تاکید بر لزوم استفاده از نظرات قشرها و گروههای مختلف مردم در تدوین سند آمایش سرزمینی استان بوشهر، بیان کرد: شوراهای اسلامی، ائمه جمعه، روحانیون، نخبگان و سازمانهای مردم نهاد میتوانند نظرات مهم و تاثیرگذاری در تدوین این سند داشته باشند.
استاندار بوشهر گفت: سند آمایش سرزمینی مسیر توسعه هر منطقه را مشخص میکند و با شناسایی ظرفیتها و قابلیتهای مناطق مختلف، زمینه را برای تصمیمگیری و برنامهریزی مناسبتر فراهم میسازد.
نظر شما