به گزارش خبرنگار مهر، علی زاهدی نیا صبح امروز در جلسه شورای برنامه ریزی اداره كل ثبت احوال خراسان شمالی با اعلام این خبر اظهار داشت: در حال حاضر۲۶ حوزه در ادارات ثبت احوال، ادارات پست و دفاتر پیشخوان این استان در زمینه صدور كارت ملی هوشمند فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینكه تمام امور در ثبت احوال استان به صورت نرم افزاری انجام می شود، تصریح كرد: ادارات ثبت احوال شهرستان بجنورد و جاجرم سال گذشته به سیستم مكانیزه مجهز شدند و امسال نیز ادارات ثبت احوال شهرستان های فاروج، اسفراین و مانه و سملقان به این سیستم مجهز خواهند شد.
زاهدی نیا در خصوص ثبت وقایع حیاتی در استان گفت: در این راستا نمایندگی های ثبت احوال در بیمارستان های شیروان، اسفراین و بجنورد مستقر شده و ثبت ولادت در این مكان ها انجام می شود.
وی اظهار داشت: در روستاها نیز تفاهم نامه ای با دهیاران به عنوان نمایندگان ثبت احوال منعقد شده است كه ثبت وقایع حیاتی را انجام می دهند.
زاهدی نیا گسترش سیستم اداری از هشت اداره به ۱۱ اداره را یكی از اقدامات موثر ثبت احوال خراسان شمالی عنوان کرد و گفت: این اقدام که به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان انجام شده با راه اندازی یك اداره جدید ثبت احوال در استان تکمیل خواهد شد.
وی به ثبت ولادت در استان طی سال گذشته اشاره كرد و گفت: خراسان شمالی در تعداد ولادت جزو ۱۱ استان كشور و در بحث افزایش ولادت نیز جزو سومین استان كشور به شمار می شود.
به گفته این مسئول، استان خراسان شمالی در ثبت به موقع فوت، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه كرد: در حال حاضر ۲۸ درصد علت فوت در خراسان شمالی مربوط به بیماری های قلبی و عروقی بوده است.
زاهدی نیا افزود: این استان در موضوع ازدواج رتبه چهارم و در طلاق رتبه شانزدهم كشوری را دارد.
وی اظهار داشت: در سال جاری دو هزار و ۷۸۹ واقعه ازدواج و ۴۲۵ مورد طلاق در این استان ثبت شد كه در هر دو مورد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
مدیركل ثبت احوال خراسان شمالی اظهار داشت: تا پایان خردادماه سال جاری جمعیت خراسان شمالی به رقم ۹۱۸ هزار و ۹۲۰ نفر رسیده است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه افزود: باید زیرساخت های لازم در راستای رفع مشكلات ثبت احوال فراهم شود تا خدمات بیشتر و بهتری به شهروندان ارائه شود.
محمدرحیم نوروزیان با اشاره به تاكیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت تصریح كرد: حاكمیت می بایست زیرساختهای افزایش ولادت در کشور را فراهم سازد كه یكی از این زیرساخت ها رفع مشكلات اقتصادی است.
وی همچنین تاكید كرد: آمارهای ارائه شده در ثبت وقایع چهارگانه حیاتی باید دقیق باشد تا بتوان برنامه ریزی های مناسبی را در برنامه ها و موضوعات مختلف انجام داد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان شمالی گفت: رسانه ها باید در راستای افزایش جمعیت با اطلاع رسانی درست نقش خود را ایفا كنند.
نظر شما