حسین بیک میرزایی، رئیس هیات فوتبال اراک در گفتگو با خیرنگار مهر گفت: در رده سنی جوانان شش تیم شرکت داشتند و مسابقات به صورت دوره ای با انجام ۱۵ بازی برگزار شد و در پایان تیم وحدت به مقام نخست دست یافت و تیم های اتحاد الف و اتحاد ب به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
وی ادامه داد: یونس اسماعیلی، محمدرضا صفری، یزدان پریور، ایمان مولایی، رضا بیات، ابوالفضل یوسفی، علیرضا رفعت نیا و شایان فریدی در ترکیب تیم فوتسال وحدت بازی کردند.
بیک میرزایی افزود: مسابقات فوتسال جام رمضان رده سنی بزرگسالان نیز با شرکت ۲۸ تیم در هفت گروه چهار تیمی به صورت دوره ای برگزار شد که برای مسابقات نیمه نهایی از هر گروه دو تیم به مرحله بعدی راه یافتند و همچنین چهار تیم رده سومی نیز که بالاترین امتیاز را داشتند به این مرحله وارد شدند.
رئیس هیات فوتبال اراک اظهار داشت: در این مرحله ۱۸ تیم به صورت حذفی به رقابت پرداختند و در نهایت چهار تیم رنگ ماهان، پیام ولیعصر، بیمکث و پیک بادپا به مرحله بعدی مسابقات صعود کردند.
بیک میرزایی اظهار داشت: در مرحله رده بندی تیمی دو تیم رنگ ماهان و پیک بادپا به رقابت پرداختند که رنگ ماهان با نتیجه دو بر یک تیم پیک بادپا را شکست داد و به مقام سوم دست یافت.
وی ادامه داد: در فینال هم دو تیم پیام ولیعصر و بیمکث در مقابل یکدیگر صف آرایی کردند، تا قهرمان مسابقات فوتسال جام رمضان را مشخص کنند.
بیک میرزایی اظهار داشت: در این دیدار هر دو تیم در وقت قانون موفق به باز کردن دروازده یکدیگر نشدند و بازی به ضربات پنالتی کشیده شد که در ضربات پنالتی تیم بیمکث دو بر یک تیم پیام ولیعصر را شکست داد و به عنوان قهرمان مسابقات فوتسال بزرگسالان جام رمضان سال ۹۴ در سکوی نخست ایستاد و تیم پیام ولیعصر هم مقام دوم را کسب کرد.
وی خاطرنشان ساخت: بهزاد قیاسی، مازیار امیدپور، علی فتاحی بیات، حسین فدوی، مهرزاد مهری، مهدی مهری، پیام مبارکی، رضا مهرابی، عماد علوی و کیوان عبدی بازیکنان تیم بیمکث بودند.
نظر شما