در دیدار الجبیر با اوباما؛

عربستان هم به استقبال کنندگان از توافق هسته ای پیوست

عربستان هم به استقبال کنندگان از توافق هسته ای پیوست

عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان سعودی در دیدار با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن از توافق هسته ای ایران و گروه ۱+۵ استقبال کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کاخ سفید اعلام کرد که دیدار عادل الجبیر با باراک اوباما بنا به درخواست ملک سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی در گفتگوی تلفنی هفته گذشته اش با رئیس جمهوری آمریکا انجام گرفته است.

بر این اساس در این دیدار دو طرف درباره تلاش های جاری کشورهایشان برای تقویت شراکت نزدیک و طولانی مدت واشنگتن و ریاض و نیز افزایش امنیت پادشاهی نفت خیز سعودی گفتگو کرده اند.

ایران و گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، روسیه، انگلیس، فرانسه، چین و آلمان در روز سه شنبه ۲۳ تیرماه به توافقی تاریخی برای حل و فصل نهایی موضوع هسته ای ایران دست یافتند.

بنا بر اعلام کاخ سفید بررسی اوضاع در یمن که از ابتدای بهار شاهد حملات ائتلاف تحت رهبری عربستان برای بازگرداندن عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری فراری این کشور به قدرت در فقیرترین کشور عربی بوده، یکی دیگر از محورهای مذاکرات وزیر خارجه عربستان با باراک اوباما بوده است.

در همین راستا قرار است جان کری وزیر خارجه آمریکا در ابتدای ماه‌ آینده میلادی به کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر کند تا با مقام‌های این کشورها درباره توافق هسته‌ای اخیر با ایران گفتگو کند.

از سوی دیگر هفته آینده اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا نیز به ریاض، تل آویو سفر خواهد کرد تا با مقامات آنها درباره توافق هسته ای با ایران گفت و گو کند.

 

کد خبر 2861004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رد شدن از خطوط قرمز توافق هسته ای ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۷
      0 0
      بخشی از خطوط قرمز رد شده در بیانیه وین بر اساس متن وزارت خارجه 1)تعیین آژانس به عنوان ناظر علی رغم تاکید مقام معظم رهبری بر آلت دست بودن آژانس توسط آمریکا و متحدانش 2)محدودیت های بیش از 7سال • ایران برای 25 سال،همه اطلاعات لازم برای اینکه آژانس را قادر سازد که تولید کنسانتره سنگ معدن اورانیوم و موجودی کنسانتره سنگ معدن اورانیوم تولید شده در ایران یا بدست آمده از هر منبع دیگری را راستی آزمایی کند، برای آژانس فراهم خواهد نمود • برای 15 سال، ایران تاسیساتی که برای تبدیل صفحه¬ های سوخت یا ضایعات به
    • رادمهر ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۷
      0 0
      صحبت از آدم هاست ، می شه صحبت از ع ر ب س ت ا ن نشه؟