۲۹ تیر ۱۳۹۴، ۸:۳۹

این خبر تکمیل می شود؛

ناپدید شدن ۱۰ کوهنورد/هراز و چالوس مسدود است/۵۰ خودرو گم شدند

ناپدید شدن ۱۰ کوهنورد/هراز و چالوس مسدود است/۵۰ خودرو گم شدند

آخرین خبرها از سیل اخیر در شمال کشور حکایت از ناپدید شدن ۱۰ کوهنورد ایرانی و خارجی در محور مازندران همچنین گم شدن ۵۰ خودرو و پیدا شدن اجساد پنج نفر از هموطنان حکایت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، نم نم باران که می بارد قصه دیرین و تلخ سیل تکرار می شود و با خود قصه خاموش مرگ درختان در بالادست و تخریب و تصرف بستر رودخانه در پایین دست را طنین انداز می کند.

باران تابستانه و رگباری عصر یکشنبه کرانه جنوبی دریای خزر، این بار هم کار دست مازندران داد و علاوه بر تخریب و آبگرفتگی راه ها، سبب بروز خسارتهای جانی و مالی شد.

از سوی دیگر مدیرکل ستاد بحران استان البرز در گفتگو با مهر خبر داده است که در محور کرج - چالوس در محدوده آسارا و روستای سیجان ۵ تن کشته و بیش از ۱۰ تن مفقود شده اند.

ابوالقاسم باقری از مفقود شدن ۵۰ دستگاه خودرو در سیل محور کرج - چالوس محدوده آسارا نیز خبر داد و افزود: احتمال افزایش آمار کشته شدگان وجود دارد.

  به گفته وی همچنین طغیان رودخانه و وقوع سیل در منطقه بالا طالقان باعث خسارت به زمین های کشاورزی شده و  ۲ پل را در این منطقه تخریب کرده است.

هراز و چالوس مسدود شد

سخنگوی مرکز مدیریت راه های کشور از مسدود شدن محورهای هراز و چالوس خبر داد و گفت: مسافران از مسیرهای جایگزین آزادراه «قزوین - رشت» و محور «فیروزکوه» تردد کنند.

یاسر خالدی در گفتگو با مهر در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای چالوس و هراز گفت: به دنبال بارندگی در شمال کشور از حدود نیم ساعت پیش محورهای هراز و چالوس مسدود شده و پلیس در حال تخلیه بار ترافیکی در این دو محور است.

وی با بیان اینکه ریزش کوه در منطقه چالوس اتفاق افتاده است، افزود: راهداران در تلاش برای بازگشایی این محور هستند که امیدواریم تا ظهر امروز این محور بازگشایی شود. همچنین محور هراز هم با ریزش کوه در تونل شماره ۲ و ۳ مواجه شده است که پیش بینی می کنیم تا یک ساعت دیگر این محور بازگشایی شود.

سخنگوی مرکز مدیریت راه های کشور با اعلام اینکه رانندگان حتی در صورت بازگشایی این مسیرها هم سعی کنند  از مسیرهای جایگزین تردد داشته باشند، ادامه داد: مسافران غرب مازندران می توانند از آزادراه قزوین - رشت و مسافران شرق این استان از محور فیروزکوه تردد کنند.

طغیان رودخانه تالار شهرستان سوادکوه

مهدی ولی پور مدیر عامل هلال احمر مازندران  در گفتگو با خبرنگارمهر با بیان اینکه روز گذشته شاهد مفقودی یک کوهنورد ترکیه ای بوده ایم عنوان کرد: همچنین صبح دوشنبه نیز خبر داده اند که دو گروه پنج نفره کوهنوردان ایرانی و خارجی در ضلع شرقی ارتفاعات منطقه فریدون کلو ناپدید شدند که تلاش برای امدادرسانی ادامه دارد.

وی به بروز خسارات ناشی از بارندگی شدید در سوادکوه اشاره کرد و گفت: در منطقه آلاشت و روستای شیرکلا همکاران مشغول امدادرسانی هستند.

وی از آبگرفتگی ۶۰ واحد مسکونی در یکی از خیابانهای نوشهر خبر داد و گفت: در منطقه کجور نیز روز گذشته شاهد بارش سیل آسا و آبگرفتگی بوده ایم.

مدیرعامل هلال احمر مازندران همچنین با بیان اینکه فوتی یک نفر بر اثر برق گرفتگی در شهر سلمانشهر گزارش شده است عنوان کرد: گزارش دیگری ناشی از تلفات نداشته ایم.

علی نوری پور رئیس اداره راه وشهرسازی لاریجان نیز یکشنبه شب در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: ترافیک بسیار سنگینی از سمت آمل به تهران در منطقه گزنک، پارک جنگلی و تونل شماره ۱ و ۲ شاهد هستیم.

وی اعلام کرد:هم اکنون با ریزش کوه در مناطق پنجاب وشنگال ده روبه رو هستیم که نیروهای راهداری مشغول پاکسازی هستند.

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان تصریح کرد: در محور هراز روستای آب اسک تا شهرستان رودهن جاده یک طرفه به سمت تهران است.

علی اصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بروز سیل در منطقه سوادکوه مشکلاتی ایجاد کرده است، با بیان اینکه راههای رودبار و آلاشت سوادکوه نیز با تلاش راهداران بازگشایی شده است، از مجروح شدن دو نفر در روستای پارسی و تل افرا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آخرین خبرها حاکی است، بارندگی همچنان در مازندران ادامه داشته و بر اساس پیش بینی هواشناسی تا آخر هفته تداوم دارد.

راه های سوادکوه و نوشهر آبگرفتگی مشکل ساز شده و نکته مهم اینکه ریزش سنگ از کوه ها در پی بارندگی ها، همچنان ادامه دارد و مسیر را پرخطر کرده است .

به گزارش مهر، بارندگی های رگباری و تابستانه عصر یکشنبه در استان مازندران سبب بروز مشکلاتی در منطقه شده و مسافران را دچار سردرگمی کرد.

بیش از سه میلیون مسافر در سه روز اخیر در مازندران اقامت داشتند.

طغیان رودخانه تالار شهرستان سوادکوه

بررسی سیلاب های مکرر مازندران، بیانگر بغض فروخفته درختان قطع شده جنگلی و تخریب و تجاوز به بستر رودخانه ها است که در قالب سیل همواره خسارتهای زیادی بر پیکره استان وارد می کند.

بررسی و یادآوری سیل ویرانگر مرداد ماه سال ۷۸ نکا، سیلی که علاوه بر تخریب روستاها، جاده ها، پل ها و جنگل ها، بسیاری از هم استانی های ما را در شهر همجوارمان نكا و مسافرهای عبوری از این منطقه را قربانی خود کرد و سیل ویرانگر سال ۹۱ بهشهر كه ۶ نفر از همشهریان ما قربانی این سیل شدند، زنگ خطری برای مردم و مسئولان است.
سیل همواره در مازندران خسارت می زند و سیل بهاری بلده غرب مازندران و خسارتهای میلیاردی آن هنوز از ذهن مردم استان فراموش نشده است.

کد خبر 2861643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • mmf ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
      0 0
      والله این مردمی که من می بینم ظاهرا موندن تو ترافیک شده براشون تفریح با اینکه می دونن تجربه بارها و باره براشون پیش اومده ولی دوست دارن برن تو ترافیک بمونن و کیف کنند و بعضی وقتها هم سیل ببردشون. باعث تاسف است که عده ای جانشان را از دست می دهند در روزهایی که شادی باید کنند و جشن بگیرن مراسم عزاداری برگزار می کنند. خوب بابا نروید ... روزهای سبکتری برای مسافرت انتخاب کنید هم لذت ببرید هم حوادث اینگونه پیش نیاد.
    • مهمان ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
      0 0
      قطع درختان چیه؟؟ وقتی یه دیواره درست و حسابی تو حاشیه هیچ کدوم از رودخونه های مازندران نیست این اتفاقات مسلما رخ میده!
    • رعنا ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
      0 0
      سلام.امیدوارم دیگه شاهد این اتفاقات نباشیم.
    • احمد فتحی ۰۳:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۰
      0 0
      هواشناسی مقصر نیست در سیل هولناک اخیر در کار سازمان هواشناسی و مدیریت بحران هیچگونه قصور و کوتاهی وجود ندارد .عدم پیش بینی این سیل که متأسفانه باعث کشته شدن تعدادی از مردم شده است بخاطر ناکاملی علم هواشناسی بشر است که هنوز به آن مرحله از تکامل نرسیده است که بارندگی ها ، ابرها و درون زمین را بشناسد. با این بارندگی و سیل ویرانگر تابستانه که در اوج فصل گرما بوقوع پیوست ثابت شد که برودت نقشی در میعان ابرها ندارد و در نقاط معتدله نیمکره های زمین هم امکان بارش های حاره ای وجود دارد.
    • حسن ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۰
      0 0
      قطع درختان يعني ساختن ويلا براي كساني كه بويي از طبيعت نبرده اند. ساختن ويلا براي كساني كه خودخواه هستند و همه چيز را براي خود و خانواده شان ميخواهند حتي اگر اين خواست آنها به قيمت از دست رفتن محيط زيست، آلودگي آبها، جاري شدن سيل بخاطر عدم نفوذ باران در خاك برهنه از درخت، و....تمام شود.
    • محمد ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۰
      0 0
      دیشب تو شب خبرمعلوم شدکه اصن مدیریت بحران و پلیس باهم هماهنگ نبودند
    • احمدرضا ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
      0 0
      امیدوارم حداقل تجربه بشه واسه سالهای بعد آخه هواشناسی احتمال آبگرفتگی وطغیان رو داده بود ولی...