برات قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال برنامه ریزی برای بومی سازی فناوری های نوین مبتنی بر آینده پژوهی است، اظهار داشت: در این راستا تدوین نقشه راه برای تحقیق، نحوه انتقال دانش، بکارگیری خدمات و محصولات نسل های جدید شبکه های ارتباطی شامل نسل چهارم و پنجم موبایل و بیگ دیتا، در دستور کار قرار گرفته است.
وی از برنامه های مدنظر برای حمایت و سرمایه گذاری لازم از کالاها و محصولاتی که در این زمینه قابلیت تولید در داخل را دارند خبر داد و گفت: از آنجا که تولید برخی محصولات این بخش، در اختیار تعداد محدودی شرکت و کشور بوده، سرمایه گذاری برای تولید آنها صرفه اقتصادی ندارد و تولید آنها نیز نیازمند دانش و سطح فنی و فناوری بالایی است. برنامه ریزی برای تسهیل انتقال این محصولات به کشور آغاز شده است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در این زمینه از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی پیام برای انتقال تجهیزات جدید ارتباطی به کشور استفاده خواهد شد تا از این طریق علاوه بر انتقال دانش و فناوری، زمینه ارزآوری نیز برای کشور فراهم شود.
وی با تاکید براینکه برای کاهش شکاف دیجیتالی بین مناطق کشور، تامین زیرساختهای اولیه و مورد نیاز و تسریع در پوشش خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعاتی، آزادسازی استفاده از فناوریهای نوین در این بخش تصویب شده است، خاطرنشان کرد: با اجرای این مصوبه، کلیه مناطق کشور به ویژه استانهای کمتر توسعه یافته از حداقل های خدمات با کیفیت و سرعت مناسب برخوردار خواهند شد.
قنبری یادآور شد: در همین حال در جهت حمایت از تولید داخل و نیز توسعه صادرات و ارتقا توان مالی بنگاههای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، تسهیلات لازم از طریق وجوه اداره شده در اختیار صاحبان صنایع مرتبط قرار خواهد گرفت.
نظر شما