به گزارش خبرنگار مهر، اپراتور مجازی موبایل - MVNO - اپراتوری است كه مجاز به اجاره یا خرید خدمات شبكه تلفن همراه از اپراتور میزبان، براساس قرارداد عمدهفروشی بوده و با استفاده از نشان تجاری (برند) و مدل بازاریابی یا فروش خود، آن را به صورت خردهفروشی به مشتركین نهایی عرضه میكند.
براین اساس اصول حاكم بر پروانه اپراتورهای مجازی تلفنهمراه با هدف افزایش رقابت، كیفیت و پوشش نیازهای مشتریان خاص و ترغیب نوآوری و ارائه خدمات ارزش افزوده به این خدمات در بازار تلفنهمراه كشور در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شد.
دارندگان پروانه اپراتور مجازی تلفنهمراه میتوانند هرگونه خدمات ارتباطی و انتقال داده از جمله خدمات دسترسی به اینترنت، دسترسی به شبكه ملی اطلاعات و خدمات مبتنی بر آن، خدمات شبكههای اختصاصی، خدمات صوتی، تصویری، متنی و دادهای و انواع خدمات محتوائی و ارزش افزوده در شبكههای موبایل را در چارچوب این قوانین و مقررات ارائه كنند.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اسفندماه سال گذشته و پس از تصویب مقررات دریافت پروانه اپراتور مجازی موبایل، طی فراخوانی ۶ ماهه به متقاضیان فرصت داد تا برای درخواست مجوز ارائه این خدمات اقدام و موافقت اصولی راه اندازی شبكه مجازی تلفن همراه را دریافت کنند.
دارنده موافقت اصولی از زمان صدور، یک سال فرصت دارد تا پس از عقد قرارداد با حداقل یكی از اپراتورهای فعال در کشور، درخواست خود را برای دریافت پروانه به رگولاتوری ارائه كند.
موافقت اصولی برای اپراتوری مجازی در کشور براساس پارامترهایی چون نحوه سرمایه گذاری بخش خصوصی، طرح تجاری متقاضی و میزان جذب سرمایهگذاریهای خارجی صادر می شود.
براین اساس اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی دریافت پروانه MVNO تا ۱۵ مردادماه جاری زمان دارند تا درخواست خود را همراه با مدارک و مستندات لازم به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی ارسال کنند.
طبق مصوبه هیئت وزیران، حق امتیاز پایه پروانه اپراتور مجازی تلفن همراه (MVNO) نوع اول ۵۰ میلیارد ریال و پروانه اپراتور مجازی تلفن همراه نوع دوم ۲۰ میلیارد ریال تعیین شده است و در صورتی که ارزش خالص روز درآمد پیش بینی شده در طرح تجاری بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال باشد به ازای هر ۵۰ میلیارد ریال ۱۰ درصد به حق امتیاز اضافه خواهد شد.
نظر شما