به گزارش خبرنگار مهر، دلاور نظری عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان سمنان، اظهار داشت: سازمان کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با رویکرد عدم دخالت در امور تشکلهای صنفی کارگری و کارفرمایی به وظیفه نظارتی خود عمل میکند با این حال همچنان برخی به غلط وظایف نظارتی این وزارتخانه را دخالت در امور صنفی تعبیر میکنند.
وی افزود: در مجموع نگاه دولت یازدهم به تشکلها رویکرد جدیدی است که همسو با این رویکرد تشکلها نیز باید جایگاه واقعی خود را پیدا کرده و در نهادهای تصمیمگیری دولت تاثیرگذار باشند و در همین راستا این سازمان از پیشنهادات سازنده تشکلات صنفی در استانها به جهت ارتقا و توسعه تشکلها استقبال خواهد کرد.
تدوین آئین نامه طرح توانمندسازی تشکلهای کارگری و کارفرمایی
مدیرکل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از تدوین آئین نامه طرح توانمندسازی تشکلهای کارگری و کارفرمایی در این وزارتخانه خبر داد و افزود: این طرح تدوین شده است و در صورت تصویب در هیئت دولت، جایگاه اصلی تشکل های کارگری و کارفرمایی در مراکز تصمیم گیری مشخص و حضور آنها در این مراکز تقویت می شود.
نظری بیان کرد: مطابق برنامه های پیشنهادی، به کشورهای جهان توصیه شده است سقف مشارکت زنان در نهادهای صنفی حداقل تا ۳۰ درصد افزایش یابد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه حضور بانوان در نهادهای صنفی کارگری و کارفرمایی کشور ناچیز است، برنامه در دستور است تا حضور بانوان در این تشکل ها افزایش داده شود.
دولت درصدد واگذاری فعالیتها به خود مردم است
مدیرکل سازمانهای کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دولت درصدد واگذاری فعالیتها به خود مردم است، گفت: این وزارتخانه به دنبال راهاندازی تشکلها به معنای واقعی و تقویت آنها است.
نظری با اشاره به اینکه در زمینه فعالیت تشکلهای کارگری و کارفرمایی اطلاعرسانی لازم صورت نگرفته است، افزود: باید در این زمینه اطلاعرسانی مناسب انجام شود.
وی آموزش تشکل ها برای آشنایی آنها با قوانین صنف کارگری را ضروری دانست و افزود: سازمان تشکل های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درصدد است تا با بهره مندی از ظرفیت آموزشی موسسه های علمی و دانشگاهی، زمینه توسعه علمی و کیفی اعضای این تشکل های صنفی را در حوزه اشتغال و تصمیم گیری های کارآفرینی فراهم کند.
مدیرکل سازمانهای کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بیش از دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر عضو تشکل های کارگری و کارآفرینی کشور هستند، گفت: مهمترین دغدغه در مورد این تشکلها، بیمه تشکل های انجمن های ساختمانی است و دولت نیز کمیته ای برای پیگیری این مورد تشکیل داده است.
در استان سمنان ۱۰۶ تشکل شامل ۷۴ تشکل کارگری و۳۲ تشکل کارفرمایی با هزار و ۵۰۰ عضو فعالیت می کند.
نظر شما