به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی کوهی در حاشیه بازدید مسئولان و اصحاب رسانه از مراکز درمانی و توانبخشی مددجویان بهزیستی که امروز چهارشنبه در کرمانشاه انجام شد، اظهار داشت: هم اکنون کارگاهی با هزینه ۳۰۰ میلیون ریال با هماهنگی موسسه همیاران صدیق برای اشتغالزایی افراد تحت سرپرست سازمان بهزیستی استان کرمانشاه ایجاد شده است.
وی پیشگیری از ایجاد آسیب در مددجویان، توانمندسازی و بازگشت آنان به درون اجتماع، ارائه آموزش های حرفهای، اعتقادی و دینی را از اهداف ایجاد زمینه اشتغال برای این افراد دانست و افزود: کارگاه مذکور در سال گذشته راهاندازی شد و با یاری خداوند توانستیم چندین بازار کار نیز بیابیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان کرمانشاه بیان کرد: در حال حاضر مراکزی که تحت عنوان گروههای همیار تشکیل میشوند نیازمند دریافت تسهیلات و حمایت برای فعالیت پایدار هستند.
وی فراهم کردن شرایط فعالیت و تجهیزات و ملزومات کار را نیاز مددجویان عنوان و بیان کرد: علاوه برافراد بیسرپست و بدسرپرست با طیف وسیعی از بیماران اعصاب و روان در استان مواجه هستیم و هم اکنون تعداد ۴۳ گروه همیار زنان سرپرست خانوار در استان داریم.
کوهی پیگیری خدمات مالی خرد را از برنامههای دردست اقدام یاد کرد و گفت: در این بخش توانمندسازی افراد زیر خط فقر با مشارکت نهادهایی همچون بانک کشاورزی برای کمک به مردم مناطق محروم روستایی مطرح است.
وی در ادامه بیان کرد: گروههای همیار با دریافت وام بدون وثیقه و ضمانت و بدون گیرودار اداری، ماندگاری خود در محل زندگی شان را تثبیت و بر اساس نیاز و تمایل خود در بحث اشتغال فعالیت میکنند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان کرمانشاه عنوان کرد: تعداد ۳۰۰ فرد حقیقی و حقوقی در قالب دریافت تسهیلات برای مشاغل خانگی از بهزیستی خدمات دریافت کردند.
وی خواستار ایجاد زمینه فروش محصولات تولیدی مددجویان بهزیستی شد و گفت: هم اکنون مراکزی در سطح استان با قابلیت تبدیل شدن به مراکز جاری و نمایشگاه دائمی برای عرضه محصولات تولیدی مددجویان وجود دارد و همکاری اتحادیه اصناف در این راستا بسیار مثمر ثمر خواهد بود.
نظر شما