به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري شين هوا، "شركت اينترنتي "لوآن لاين" اين اقدام را در پي هشدار مقامات نسبت به انتشار اين كاريكاتورها انجام داد.
"آنا لارسن" مدير اين شركت اعلام كرد كه آنها اين اقدام را در پي گفتگو با وزير امور خارجه و همچنين پليس امنيتي اين كشور صورت داده اند.
در همين رابطه و در پي عذرخواهي نشريه نروژي ، مجله اشپيگل يكي از دو مجله آلماني كه در مصر ممنوع الانتشار اعلام شده است، قرار است به دولت مصر شكايت كنند.
سردبير اين نشريه طي نامه اي به حسني مبارك رئيس جمهوري مصر از وي درخواست كرده است تا اين حكم را لغو كند.
اين نشريه از اينكه نشريه مصري "الفقر" نيز به انتشار اين كاريكاتورها اقدام كرده ولي بسته نشده است، ابراز شگفتي كرده است.
از ديگر رويدادهاي مربوط به اين موضوع اينكه فيليپين از مسلمانان جهان خواست تا به خاطر انتشار اين كاريكاتورها از خود خويشتن داري نشان دهند.
"لارو باجا" سفير اين كشور در سازمان ملل اعلام كرد كه وي نمي تواند انگيزه مثبتي در نشر اين كاريكاتورها پيدا كند، اما به عقيده وي خشونت نمي تواند چاره اي براي درمان آن باشد.
وي از جامعه بين المللي خواست تا در كاهش اهانت ها و توهين به باورهاي ديگر ملل تلاش كنند.
كميسيون حقوق بشر پارلمان تركيه نيز با محكوم كردن انتشار اين كاريكاتورهاي موهن آن را تهاجمي به مسلمانان جهان توصيف كرد.
به گفته اين كميسيون، اين اقدام از سوي "متعصبين" و "قدرت هاي تاريك" برنامه ريزي شده است.
درادامه اين روند، هزاران نفر در بغداد گرد هم آمدند و انتشار كاريكاتورهاي توهين آميز به پيامبر را محكوم كردند.
اين تظاهر كنندگان كه در شهرك صدر تجمع كرده بودند با حمل پلاكاردهايي توهين به حضرت محمد را توهين به اسلام اعلام كرده و شعارهاي ضد دانماركي و ضد آمريكايي سر دادند.
روزنامه دانماركي يولند پستن، ماه سپتامبر 12 كاريكاتور توهين آميزدرباره پيامبر اسلام(ص) منتشر كرد كه اين اقدام خشم مسلمانان سراسر جهان را برانگيخته و منجربه تظاهراتهاي گسترده و تحريم محصولات دانماركي در كشورهاي عربي شد.
اقدامات موهن نشريات غربي موج خشم و نفرت و تظاهراتهاي گسترده اي را در جهان اسلام و ميان اقليت مسلمان سراسر جهان به وجود آورد و ستاد تحريم محصولات دانماركي در كشورهاي اسلامي تشكيل شد.
نظر شما