پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

درگیری معترضان با پلیس بیروت بیش از ۷۵ مجروح بر جا گذاشت

درگیری معترضان با پلیس بیروت بیش از ۷۵ مجروح بر جا گذاشت

تظاهرات غیرسیاسی در میدان شهدای بیروت که با مداخله پلیس به خشونت کشیده شد، دست کم ۷۵ مجروح داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه دیلی استار لبنان، تظاهرات کنندگان در میدان شهدای بیروت با نیروهای پلیس درگیر شدند. بر این اساس روز شنبه هزاران نفر در این میدان دست به تظاهرات زدند که پس از مداخله پلیس به درگیری با نیروهای امنیتی پرداختند.

طبق این گزارش پلیس برای جلوگیری تظاهرات کنندگان به مراکز حساس شهر اقدام به متفرق کردن معترضین با شلیک گاز اشک آور و خودروهای آب پاش کرده که این اقدام با واکنش آنها مواجه شده است. گزارش ها حاکی است درگیری پلیس با معترضین دست کم ۷۵ مجروح داشته است.

رسانه ها اعلام کردند معترضین در پاسخ به درخواست سازمان های مدنی و در اعتراض به معضل زباله ها به خیابان های پایتخت آمده اند. گفته می شود سازمان دهنده اصلی این تجمع غیرسیاسی کارزار موسوم به «یوریک» بوده است. معترضان همچنین خواستار استعفای وزیر محیط زیست لبنان به خاطر رسیدگی نکردن به معضل عدم جمع آوری زباله ها هستند.

طبق این گزارش تلاش معترضان برای ورود به محوطه پارلمان لبنان با مداخله نیروهای امنیتی ناکام مانده است. در عین حال وزیر کشور لبنان از نیروهای امنیتی خواسته است به سوی معترضان شلیک نکرده و برای پایان دادن به اعتراضات به روش مسالمت آمیز تلاش کنند. 

کد خبر 2890743

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha