۳ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۵۱

آغاز ضیافت اندیشه اساتید/اهمیت آشنایی اساتید با حوزه های غیرتخصصی

آغاز ضیافت اندیشه اساتید/اهمیت آشنایی اساتید با حوزه های غیرتخصصی

پنجمین مرحله طرح دانش‌افزایی استادان دانشگاه علوم پزشكی تهران با حضور ۱۲۰ استاد دانشگاه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین افتتاحیه پنجمین مرحله طرح دانش‌افزایی استادان دانشگاه علوم پزشكی تهران با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قمی، معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری، دكتر علی جعفریان رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دكتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در تالار همایش‌های امام خمینی (ره) برگزار شد.

دكتر ناطق پور دبیر هم‌اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با ارائه گزارشی درباره پنجمین مرحله طرح دانش‌افزایی ضیافت اندیشه استادان گفت: اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران از وضعیت خاصی برخوردار هستند و در برنامه‌ریزی دوره‌ها برای استادان، توانایی‌های آنان را در نظر گرفته می شود و کارگاه‌ها در دو سطح برگزار می‌شود.

دبیر هم‌اندیشی استادان نهاد با اشاره به برگزاری مسابقه كتاب‌خوانی، نمایشگاه كتاب و نمایشگاه تابلو تصویر قرآنی به‌عنوان فوق‌برنامه‌های این دوره گفت: در روز جشن میلاد امام رضا (ع)  ۲۰ استاد به قید قرعه به همراه خانواده به مشهد مقدس مشرف خواهند شد.

در ادامه برنامه دكتر علی جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه ضیافت اندیشه را برای اساتید مفید دانست و گفت: ما به‌واسطه تدریس مداوم معمولاً به متكلم بودن عادت كردیم و حضور در این كارگاه‌ها فرصتی فراهم می‌كند تا از جایگاه شنونده كلاس را ببینیم كه این می‌تواند باعث شود، نگاه بهتری به تدریس پیدا كنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینكه استادان دانشگاه با توجه به مشغله زیادی كه در محیط كاری خود دارند، صرفاً بر تخصص خود متمركز شده‌اند؛ گفت: این موضوع ‌یكی از آسیب‌های جامعه پزشكی است و باعث می‌شود كه استادان در مورد مسائل مختلف جامعه اطلاعات كمی داشته باشند. 

جعفریان افزود: بركت دوم این برنامه‌ها افزایش دانش استادان در زمینه‌های غیرتخصصی‌شان است و دفتر نهاد تلاش می‌كنند تا با انتخاب بهترین مدرسان و بهترین عناوین، نهایت بهره‌وری از حضور استادان در طرح را برای شركت‌كنندگان فراهم كنند. 

در ادامه این برنامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین قمی، با ابراز خرسندی از حضور در بین استادان فرهیخته دانشگاه علوم پزشكی تهران اظهار داشت: در قرن گذشته در كنار پیشرفت‌های فراوان علمی، جنگ، خشونت و جنایت از رشد بی‌سابقه‌ای برخوردار شد كه باعث احساس ناامنی و عدم آرامش در بین مردم شد.

قمی با اشاره به اینكه باید به مفهوم سلامت معنوی در كنار ابعاد دیگر سلامت توجه ویژه‌ای شود؛ گفت: غرب اكنون به میزان اهمیت سلامت معنوی و دینی در احساس آرامش انسان پی برده است و ازاین‌رو ما در بعضی مناطق پیشرفته شاهد مطب‌هایی هستیم كه در آن به بهبود این شاخصه در انسان‌ها می‌پردازند.

معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری، گفت: استادان معزز وظیفه خطیری در این بخش ‌دارند و باید دقت كنند كه چقدر دانشجویان را از شک به یقین نزدیک می‌كنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأكید بر اهمیت رفتار استاد بر دانشجویان گفت: در كنار گفتار و عملكرد كه معمولاً آگاهانه و با برنامه است، رفتار هر انسانی ریشه در باطن او دارد و معمولاً ناآگاهانه است و اگر این باطن الهی و نورانی باشد قطعاً باعث رفتار خوبی خواهد شد؛ ازاین‌رو باید توجه داشته باشیم زیرا گاهی یک رفتار می‌تواند مسیر زندگی یك دانشجو را تغییر دهد.

 پنجمین مرحله طرح دانش‌افزایی ضیافت اندیشه استادان از دوم تا پنجم شهریور ۹۴ در تالار همایش‌های امام خمینی (ره) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

کد خبر 2895277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha