به گزارش خبرنگار مهر، فرهادی ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح فاز اول خط یک متروی تبریز اظهار داشت: تبریز از دیرباز منشا تحولات بزرگ بوده و دانشمندان و علمای بزرگی در این شهر تربیت یافته و نمونه این تاثیرگذاری ربع رشیدی اولین دانشگاه کشور است در تبریز بنا شده است.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی محل اتصال ایران به کشورهای اروپایی است، بیان کرد: تمام تلاش دولت بر این است که در زمینه رشد و توسعه ی کشور کار شود و در این خصوص دانشگاه تبریز به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های کشور، به حق اساتید و صنعتگران بنامی را پرورش و تحویل جامعه داده است.
فرهادی اضافه کرد : نمی توان کشور را بدرستی اداره کرد مگر با اتکا بر علم و دستاوردهای علمی که دولت تدبیر و امید در این زمینه برنامه های زیادی را در نظر دارد و گام های اساسی در خصوص توسعه علم و فناوری، صنعت و سلامت برداشته است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با هیات دولت اظهار داشت: رهبر انقلاب در این دیدار تاکید ویژه ای بر توسعه علم و فناوری، موضوع فرهنگ و رفع مشکلات اقتصادی بر مبنای اقتصاد مقاومتی داشتند.
وی افزود: خوشبختانه با توافق هسته ای صورت گرفته و پس از رفع تحریم ها، کشور ما در مسیری قرار خواهد گرفت که سایر کشورها از حالت تخاصمی به حالت تعاملی تغییر روش دهند و هم اکنون خیلی از هیات های خارجی آماده سرمایه گذاری در کشور هستند که از این جمله می توان به برقراری ارتباط علمی با دانشگاه ها اشاره کرد.
فرهادی با اشاره به راه اندازی واحد مونتاژ واگن های قطار شهری در تبریز و تاثیر آن بر تعامل صنعت و دانشگاه گفت: راه اندازی این واحد علاوه بر ایجاد اشتغال در استان، نیازمندی به نیروهای فنی و ماهر دانشگاهی را به دنبال خواهد داشت که باید از طریق مراکز فنی و حرفه ای و دانشگاه ها این نیرو ها تامین شود.


نظر شما