به گزارش خبرنگار مهر، رکن الدین جوادی در تشریح سیاستهای جدید نفتی ایران در دوران پساتحریم با بیان اینکه در حال حاضر یکی از سیاست های کلان شرکت ملی نفت یاران افزایش صادرات خدمات فنی و مهندسی توسط شرکت های پیمانکار، سازنده و مشاور داخلی است، گفت: بر این اساس تاکنون قراردادهای به منظور تأمین خدمات و کالا از سوی صنعتگران ایرانی با ترکمنستان به ارزش ۴۵۰ میلیون دلار منعقد شده است.
معاون وزیر نفت با اعلام اینکه پیش بینی می شود ارزش قراردادهای صادرات خدمات فنی و مهندسی بین ایران و ترکمنستان تا پایان سال جاری به بیش از یک میلیارد دلار افزایش یابد، تصریح کرد: مسیر موفقیت صنعت نفت در گرو حضور در بازارهای جهانی است.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به ضرورت حضور در کشورهای همسایه و حمایت جدی از صنعتگران صنایع نفت و گاز، اظهار داشت: هفته گذشته دفتر شرکت ملی نفت ایران در عراق به طور رسمی تأسیس شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم اکنون در بخش ساخت و پیمانکاران بیش از ۹۵ درصد فعالیت ها توسط شرکت های ایرانی انجام می شود که صنعت نفت برای دستیابی به این موفقیت راه بسیار طولانی و سختی را پیموده است، تبیین کرد: صنعت نفت حق عقب گشت از این راه را ندارد و در راه خود کفایی، نباید مسیر را گم کنیم و برای دست یافتن به این موفقیت در سطح بینالمللی مسیر طولانی تر و نقش پررنگ تری داریم.
وی، فضای سیاسی پس از مذاکرات ۱+۵ را فرصت قابل توجهی برای پیشبرد اهداف در صنعت نفت عنوان کرد و افزود: اگر امروز در دانش فنی فاصله داریم می توان با توجه به گشایش های سیاسی به وجود آمده برنامه ریزی، تصمیم گیری و تکنولوژی برتر را وارد کشور کنیم.
جوادی در ادامه از واگذاری ساخت ۳ گروه کالایی به شرکتهای توانمند داخلی تا پایان مهرماه خبر داد و تصریح کرد: بعد از این واگذاری ساخت ۲ گروه کالایی دیگر در حوزه های مورد نیاز نیز تا پایان سال واگذار می شود که با درنظر گرفتن یک گروه کالایی که پیش از این ساخت آن به شرکتهای داخلی واگذار شده بود (ساخت متههای حفاری) در مجموع ساخت ۶ گروه کالایی به شرکتهای ایرانی واگذار میشود.
نظر شما