به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقری ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه بابیان اینکه عملیات اجرایی بیمارستان تخصصی فرشچیان باهمت خیر نیکوکار و خانواده فرشچیان در سال ۸۶ آغاز شد، اظهار داشت: بیمارستان تخصصی فرشچیان در سفر هیئت دولت به همدان به بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره به اینکه شش روز از افتتاح رسمی مرکز فرشچیان میگذرد و در این شش روز تمام بخشهای بیمارستان اکباتان همدان بهجز بخش اورژانس به مرکز تخصصی فرشچیان منتقلشده است، بیان کرد: تمام دقت و جدیت در انتقال بیماران به این بیمارستان به کار گرفته شد.
مدیر مرکز آموزشی درمانی فرشچیان همدان بابیان اینکه بیمارستان تخصصی قلب فرشچیان دارای ۲۲۰ تختخواب است، عنوان کرد: تمامی جراحیهای قلب و عروق در این مرکز انجام میشود.
باقری با تأکید بر اینکه برنامهریزی برای این مرکز در حال انجام است، ادامه داد: ۳۵ پزشک و ۴۶۰ کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی در بیمارستان فرشچیان فعالیت دارند.
وی افزود: مرکز فرشچیان ۱۴ بخش دارد که شامل بخشهای بستری، قلب، سیسییو، آی سی یو، اتاق عمل جراحی قلب، آنژیوگرافی، اورژانس، بازتوانی، اورژانس بستری، گاما اسکن و سیتی آنژیو است.
مدیر مرکز آموزشی درمانی فرشچیان همدان با تأکید بر اینکه در تجهیز بیمارستان فرشچیان موفق عمل شده است، ادامه داد: پیشرفتهترین تجهیزات پزشکی با اولویت خرید داخلی انجام شد و هماکنون کم و کاستی در تأمین تجهیزات وجود ندارد.
محمدباقری در پاسخ به شایعاتی که در رابطه با انتقال تجهیزات مستهلک بیمارستان اکباتان به مرکز فرشچیان مطرحشده بود، اظهار داشت: چنین اظهاراتی بههیچعنوان صحت ندارد و همانطور که گفته شد تجهیزات بیمارستان فرشچیان از بهترین و پیشرفتهترین تجهیزات است.
وی در ادامه سخنان خود بابیان اینکه ازلحاظ فضای فیزیکی در بیمارستانهای کشور و استان مشکلاتی وجود دارد اما خوشبختانه در مرکز فرشچیان تعداد اتاقهای سه تخته اندک است، افزود: بهطورمعمول اتاقها ایزوله، یکتخته و دوتخته هستند.
مدیر مرکز آموزشی درمانی فرشچیان با اشاره به اینکه پنج بخش سیسییو و سه بخش آی سی یو در بیمارستان فرشچیان وجود دارد، ادامه داد: همه بخشها دارای مانیتورینگ است.
باقری با اشاره به اینکه برای نخستین بار در استان همدان یک خط چهار شمارهای به هم استانیها برای ارتباط با مرکز فرشچیان اعلام خواهد شد، افزود: شمارهها در حال حاضر در مرحله نصب و راهاندازی است.
بیمارستان فرشچیان نخستین مرکز دارای باند بالگرد در استان همدان است
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت زمان در رسیدگی به امور درمانی برخی بیماران وجود یک باند هلیکوپتر بسیار حیاتی و ضروری بود که در این مرکز ایجاد شد و بیمارستان فرشچیان نخستین مرکز دارای باند هلی کوپتر در استان است.
مدیر مرکز آموزشی درمانی فرشچیان همدان در ادامه سخنانش بابیان اینکه زیرساخت تأسیساتی مرکز تخصصی فرشچیان با سیستم هوشمند قابل پایش است، اظهار داشت: سیستم کامپیوتری مرکز فرشچیان نیز بهصورت متمرکز کنترل و پایش میشود.
مدیر مرکز آموزشی درمانی فرشچیان با اشاره به اینکه با توجه به هدف توسعه توریست سلامت وجود سالن همایشها در مرکز فرشچیان ضروری است، عنوان کرد: پذیرش بیماران خارجی درگذشته در استان همدان و در مرکز قلب اکباتان اتفاق میافتاد اما امروز ظرفیتی برای گسترش این فضا ایجادشده است.
باقری مجموعه کارکنانی و پزشکی این مرکز را بسیار توانمند دانست و بیان کرد: گروه پزشکی در بیمارستان اکباتان پنج هزار جراحی قلب باز و ۲۴ هزار و ۵۰۰ مورد آنژیوگرافی انجام داده است.
وی به برنامهریزیهای انجامشده در راستای خرید دستگاه سیتی آنژیوگرافی اشاره کرد و ادامه داد: بیمارانی که از استان همدان و دیگر استانهای همجوار نیاز به دستگاه سیتی آنژیوگرافی دارند راهی تهران میشوند اما در آینده نزدیک این دستگاه برای بیمارستان فرشچیان خریداری میشود.
مدیر مرکز آموزشی درمانی فرشچیان همدان بابیان اینکه چهار پزشک متخصص قلب، سه پزشک فوق تخصص، ۱۶ پزشک عمومی، دو پزشک هستهای، دو پزشک آزمایشگاه و دو نفر پزشک رادیولوژی در مرکز فرشچیان فعالیت میکنند، بیان کرد: روز گذشته نخستین عمل جراحی قلب باز در بیمارستان فرشچیان همدان با موفقیت انجام شد.
محمدباقری با عنوان اینکه امروز نیز دو عمل جراحی قلب باز در بیمارستان فرشچیان انجام خواهد شد، ادامه داد: محدودیتی برای پذیرش بیماران قلبی وجود ندارد و بیمارستان فرشچیان ظرفیت کافی برای پذیرش بیماران دارد.
وی بابیان اینکه مرکز فرشچیان بیمارستان بزرگی است و آشنایی با فضای آن نیاز به آگاهسازی کارکنان دارد، ادامه داد: تورهایی برای آشنا سازی کارکنان با بیمارستان فرشچیان از ابتدای امسال انجامشده است اما برخی کارکنان به علت عدم حضور در تورها با بیمارستان آشنا نیستند که این مشکل بهزودی حل خواهد شد.
۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل تجهیزات مرکز درمانی فرشچیان نیاز است
مدیر مرکز آموزشی درمانی فرشچیان بابیان اینکه برای خرید دستگاه سیاتی آنژیوگرافی شش میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار داشت: درمجموع ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل تجهیزات این مرکز نیاز است.
وی با اشاره به آغاز پذیرش بیمار در این مرکز، ادامه داد: مرکز فرشچیان اولین مرکز استان همدان در تجهیز دستگاه امحا و بی خطرسازی زباله است.
مدیر مرکز آموزشی درمانی فرشچیان همدان اظهار داشت: همه بیمارستانها مکلف به نصب دستگاه امحای زباله هستند و در حال حاضر ۱۶ دستگاه زبالهسوز در استان همدان وجود دارد.
وی به استخدام ۹۴ پرستار برای ورود به بیمارستانهای استان همدان در نیمه دوم سال جاری اشاره کرد و افزود: نیروی انسانی پاسخگوی نیاز بیماران نبود اما بناfر قول وزیر بهداشت قرار بر جذب پرستار در مراکز درمانی استان شده است.
باقری با بیان اینکه هزینه های بالای درمان قلب معیشت خانواده ها را با مشکل روبه رو می کرد، گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت قیمت خرید تجیهزات پزشکی کاهش یافت.
وی ادامه داد: قیمت باتری ۴۰ میلیون تومانی قلب امروز به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان کاهش یافته و با این قیمت به دست بیمار می رسد.
نظر شما