۱۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۹:۱۶

اعمال قانون با تخريب گسترده رستوران‌های غيرمجازحريم رودخانه کن

اعمال قانون با تخريب گسترده رستوران‌های غيرمجازحريم رودخانه کن

شهرداری منطقه5 در راستای حفاظت ازحریم وجلوگیری از هرگونه ساخت وساز درحریم رودخانه وارتفاعات پس از ابلاغ آرای قضایی اقدام به تخریب رستوران های غیر مجاز حریم رودخانه کن کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محسن اسدی شهردار منطقه ۵ با اعلام این خبر گفت: حفاظت از حریم رودخانه و ارتفاعات پایتخت یکی از اولویت های مدیریت شهری است که دراین راستا نظارت وکنترل مستمر برحریم در حال انجام است.

وی جاذبه توریستی و تفریحی در حاشیه رودخانه‌ها را از دلایل ساخت و ساز رستوران در حریم رودخانه ها برشمرد و افزود: هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در خارج ار محدوده شهری و تجاوز به حریم رودخانه‌ها ممنوع است.

شهردار منطقه۵ تصریح کرد: در همین راستا با هماهنگی قوه قضائیه، نیروی انتظامی، وزارت جهاد وکشاورزی و سازمان آب منطقه ای با تخریب ساختمان‌های بنا شده و در حال احداث نسبت به حفاظت از حریم اقدام شد.

وی افزود: پس از  ابلاغ آرای کمیسیون ماده صد مبنی بر جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در ارتفاعات حریم، بستر رودخانه و همچنین اراضی کشاورزی و باغات، بیش از ۳۳حکم ابلاغی در یک اقدام جهادی در حال اجرا است.

اسدی تصریح کرد: درهمین راستا با استقرار ۸۰۰نیروی شهربان ،حریم بان وهمچنین یگان ویژه  وامداد نیروی انتظامی باغ رستوران های حاشیه رودخانه کن تخریب ورفع تصرف  شد.

کد خبر 2904393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha