به گزارش خبرگزاری مهر، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری که بر اساس اسناد جاری، وظیفه حمایت، هدایت و هماهنگی موسسات و مراکز فعال و مرتبط با زیست فناوری را بر عهده دارد در نظر دارد با اهتمام ظرفیت های فکری هر گروه پژوهشی، مرکز تحقیقاتی، پژوهشکده، قطب علمی و یا پژوهشگاه ها نسبت به تهیه اطلس ظرفیت های علمی و فناورانه حوزه زیست فناوری در کشور اقدام کند.
این حمایت ها با هدف مدیریت بسامان و پیگیری ماموریت محوری در هر واحد علمی، بر یک عرصه اولویت دار اختصاصی و با هدف عمق بخشی به تسلط دانشی صورت می گیرد تا نیاز کاربردی کشور امکان تحقق یابند و حمایت های هدفمند اعتباری فراهم شود.
دانشگاه ها، موسسه ها، پژوهشگاه ها، پژوهشکده ها و قطب های علمی با توجه به کلیه ظرفیت های زیست فناوری موجود می توانند یک و حداکثر تا سه موضوع محوری اصلی و اولویت دار در حوزه زیست فناوری را به ستاد اعلام کنند.
این مراکز می توانند طرح هایی که امکان تمرکز بیش از ۵۰ درصد ظرفیت نرم افزاری، سخت افزاری و نیروهای دانشی و تحصیلات تکمیلی را دارند با رویکرد آینده نگارانه ، به همراه دستاوردهای مورد انتظار در طی یک برنامه ۳ تا ۵ ساله انتخاب و جهت تصمیم گیری های آتی به ستاد اعلام کنند.
نظر شما