مسلم منصور لکورج در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هدف از تقسیم بندی دانشگاه در مناطق پژوهش و فناوری تعامل بیشتر دانشگاه های استانی با ستاد وزارت علوم است تا نظرات، پیشنهادات و برنامه های راهبردی خود را از طریق دبیر مناطق به ستاد وزارت علوم منتقل کنند.
وی بیان کرد: تعیین دبیران مناطق شبکه پژوهش و فناوری از سوی وزارت علوم از بروز موازی کاری در میان این مراکز جلوگیری می کند و بستر فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی مشترک میان دانشگاه های استانی فراهم می شود.
دبیر منطقه ۲ شبکه پژوهش و فناوری تصریح کرد: همچنین از طریق دبیران مناطق شبکه پژوهش و فناوری سیاست های وزارت علوم به دانشگاه ها منتقل خواهد شد.
منصور لکورج با اشاره به تشکیل اولین جلسه دبیر منطقه ۲ شبکه پژوهش و فناوری با دانشگاه های استان گفت: قرار است در این منطقه به صورت منظم و در فواصل زمانی ۳ ماهه جلسات مشترک با دانشگاه های استان از جمله دانشگاه های گیلان و گلستان داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تقویت شبکه آزمایشگاهی علمی ایران (شاعا) مهم ترین اولویت کاری دبیران مناطق شبکه پژوهش و فناوری است، افزود: شبکه شاعا نیازمند برنامه ریزی نظام مند است تا تمامی دانشگاه ها بتوانند از این بستر استفاده کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه مازنداران تاکید کرد: دبیران مناطق شبکه پژوهش و فناوری باید امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی موجود در دانشگاه ها را شناسایی کرده و با معرفی آنها بستر استفاده در شبکه شاعا را فراهم کنند.
نظر شما