به گزارش خبرنگار مهر، حیدر عزیزنژاد ظهر سهشنبه در دیدار با مسئولان شهرستان دشتستان اظهار داشت: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت در مناطق روستایی با وجود نیاز به ۱۳۵ پزشک فقط ۸۵ پزشک مسقر بودهاند در صورتی که بعد از اجرای این طرح تا کنون بیش از ۱۴۰ پزشک در مراکز بهداشتی روستایی استان حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه از مهمترین اقدامهای صورت گرفته در طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، افزایش مکملها به خصوص در مراکز مناطق روستایی است، اضافه کرد: طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت ماه ۹۳ شروع شده و هدف از اجرای این طرح کاهش هزینههای پرداختی از جیب مردم است به طوری که در ابتدای طرح تحول نظام سلامت میزان پرداختی از طرف مردم ۱۰ و ۵ درصد بوده که بعد از مدتی این میزان به ۶ و ۳ درصد کاهش یافته است.
عزیزنژاد بیان داشت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موظف به تأمین تمامی داروها و تجهیزات مورد نیاز بیماران مراجعه کننده شدهاند در نتیجه رضایتمندی و مراجعه مردم به بخش دولتی که یکی از مهمترین اهداف این طرح بوده تحقق پیدا کرده است.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان بوشهر تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار نفر از بسته کاهش هزینهها استفاده کردهاند.
رضایتمندی در مردم با طرح تحول سلامت
امام جمعه برازجان نیز در این نشست گفت: طرح تحول نظام سلامت برای بالا بردن سطح رضایتمندی مردم در جامعه کمک خوبی است و مسئولان باید با مدیریت و تدبیر این طرح را ادامه دهند.
حجتالاسلام حسن مصلح افزود: اگر دغدغه در حوزه سلامت وجود دارد و یا انتقادی هم صورت میگیرد در راستای تقویت و سازندگی بیشتر و کمک به ارتقای حوزه سلامت شهرستان است.
وی با بیان اینکه ما از حامیان حوزه سلامت به ویژه در شهرستان دشتستان هستیم بیان کرد: انتظار میرود با توجه به گستردگی و پراکندگی جمعیتی شهرستان دشتستان کمبود تجهیزات و امکانات بیمارستان شهید گنجی تأمین شود.
امام جمعه برازجان اظهار داشت: باید اعتماد مردم را در حوزه سلامت جلب کنیم و بخش دولتی در حوزه سلامت شهرستان را بیشتر تقویت کنیم.
کلینیک فوق تخصصی گوارش در دشتستان راهاندازی شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز گفت: با آمدن یکی از فوق تخصصهای سهمیه هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در رشته گوارش و استقرار دستگاههای اندوسکوپیی و کلونسکوپی در شهرستان دشتستان کلینیک فوق تخصصی گوارش را در این شهرستان راهاندازی کردهایم.
علیرضا حاجیونی افزود: با توجه به جمعیت بالای شهرستان، ظرفیت بالای پذیرش در بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان، ضریب اشغال و نیازهای متخصصین این بیمارستان و ارتقای شاخصهای درمانی شهرستان، تجهیزاتی از جمله دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس، مانیتورهای قلب، دستگاه اکو و دیگر اقلام مورد نیاز را به بیمارستان اضافه کردهایم.
وی با اشاره به اینکه در بحث ماندگاری متخصصین در شهرستان نیز اقداماتی صورت گرفته اضافه کرد: برای ماندگاری متخصصین برای اسکان آنان محلی را در نظر گرفتهایم و آنجا را نوسازی، بهسازی و تجهیز کردهایم.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اظهار داشت: با حضور متخصصین در شهرستان تغییر قابل توجهی در بخش درمان اتفاق افتاده که از جمله، فعال شدن صبح و بعد از ظهر درمانگاه تخصصی است.
علیرضا حاجیونی اظهار داشت: تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان ۳۶۰ قلم دارو موجود بوده که با اجرای این طرح و اعلام نیاز و اصلاحات صورت گرفته این رقم به ۴۳۶ قلم دارو افزایش یافته و در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان موجود و تحت پوشش بیمه است.
وی با اشاره به بهداشت و ارائه خدمات بهداشتی حاشیه شهرها و آغاز آن در شهرستان دشتستان خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت مکملها در بحث درمان و پیشگیری مکملهای مورد نیاز شهرستان برای مدت شش ماه خریداری و در انبار دارویی موجود است.
کلینیک رادیولوژی در دشتستان راهاندازی میشود
رئیس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان نیز گفت: دستگاه رادیولوژی خریداری شده و در آینده نزدیک کلینیک رادیولوژی در شهرستان دشتستان راهاندازیی خواهد شد.
دکتر علی مقدس جعفری در این دیدارافزود: یکی ازنیازهای مهم در حوزه درمان شهرستان دشتستان راهاندازی بخش اندوسکوپی بود که با جذب نیروی فوق تخصص گوارش این امر محقق شده است و این امر موجب رضایتمندی و رفاه مردم و دارای اهمیت بسزایی برای بیمارستان از نظر اقتصاد درمان است.
این مقام مسئول بیان داشت: از ابتدای طرح تحول نظام سلامت تاکنون حدود ۱۴۸ هزار بیمار به صورت سرپایی در کلینیک تخصصی شهرستان دشتستان ویزیت شدهاند.
نظر شما