۲۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۹:۴۱

گزارش مهر از مراسم تودیع و معارفه فرماندار ملارد؛

در رای مردم دخالت نکنیم

در رای مردم دخالت نکنیم

ملارد -معاون سیاسی- اجتماعی استانداری تهران گفت: هر کسی ذائقه و گرایش سیاسی خاص خود را دارد اما باید از دخالت در رای مردم اجتناب کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، روز سه شنبه سید شهاب الدین چاووشی معاون سیاسی- اجتماعی استانداری تهران در مراسم تودیع و معارفه فرماندار ملارد که با حضور جمعی از مسئولان استانی، شهرستانی و محلی در سالن شهید طحانی این شهرستان برگزار شد  اظهار داشت: متاسفانه این روزها مشاهده می شود که برخی از عناصر، در مقابل دستاوردهای نظام رفتارهای نامناسبی انجام می دهند.

وی افزود: اگر عشق ونفرت، محبت و دشمنی برای خدا و در راه خدا پیشه نشود، دینداری نیست.

چاووشی عنوان کرد: در کشوری زندگی می کنیم که علائق و سلیقه های متنوع و متکثر بسیاری وجود دارد اما گاهی فاصله این اختلاف سلیقه ها آنقدر زیاد می شود که اصلاح طلب، فتنه گر و اصول گرا متحجر قلمداد می شود.

معاون سیاسی-اجتماعی استانداری تهران عنوان کرد: دین مداری خط و معیار اصلی اصول گرا و اصلاح طلب است و مرزبندی های سیاسی موجود، تقسیماتی است که عده ای برای خود متصور می شوند.

وی افزود: اگر ملاک اصول گرایی دینداری است، ما از همه اصول گراتر هستیم و مصادره کردن این جریان و تبدیل آن برای چماغی بر سر دیگران جایز نیست.

چاووشی گفت:‌به هر حال هر کسی از لحاظ سیاسی دارای گرایشاتی است اما نباید ذائقه های سیاسی در رای مردم دخالت داده شود و این عمل به قانون است که سرلوحه امور قرار می گیرد.

 ولایت فقیه را به نفع خود مصادره نکنیم

معاون سیاسی-اجتماعی استانداری تهران گفت:ولی فقیه پدر این نظام است و در طول سال های گذشته گاهی  ایشان به اصول گرایان و گاهی نیز  به اصلاح طلبان نهیب زده اند و نباید آن را به نفع جریانی خاص مصادره کرد.

وی افزود:ولایت فقیه اساس جمهوری اسلامی ایران و اسلامیت این نظام است و نباید در رقابت های سیاسی  با برچسب های ضد ولایت فقیه و فتنه گر، رقبای سیاسی خود را از میدان بیرون کنیم.

چاووشی گفت: کشور قانون دارد و همه در مقابل قانون یکسان هستند حتی رهبری نیز هیچگاه خود را متفاوت از دیگران فرض نکرده اند و در حوزه اطاعت از ولایت نیز همه یکسان هستند.

 برخی رفتارها در سال ۸۸ به ایجاد شبهه دامن زد

معاون سیاسی-اجتماعی استانداری تهران افزود: ما معتقدیم از ابتدای انقلاب تا کنون در هیچکدام از انتخابات، خطای موثری رخ نداده که سرنوشت انتخابات را تغییر دهد و در سال ۸۸ نیز تقلبی صورت نگرفت اما برخی از رفتارها در این سال برای مردم ایجاد شبهه کرد.

وی افزود: باید نقش جریان های سیاسی در فتنه سال ۸۸ بررسی شود و سهم هر کدام از آن ها مورد ارزیابی قرار گیرد و مشخص شود که چه کسانی هیزم آن را تهیه کردند و کدام گروه ها با موج سواری، بر اتفاقات ناخوشایند آن سال دامن زدند.

چاووشی گفت: رخدادهای سال ۸۸ به اعتبار نظام ضربه زد و باید با درس گرفتن از گذشته، به گونه ای رفتار شود که چنین تجربه تلخی مجددا تکرار نشود.

وی افزود: طبق موازین دینی و اسلامی، حق ریختن آبروی افراد را نداریم و اصل بر برائت و طهارت است، مگر خلافش در محکمه ای صالح ثابت شود و جرم افراد محرز شود.

معاون سیاسی-اجتماعی استانداری تهران عنوان کرد: مگر گروه های سیاسی ما حقانیت و مشروعیت شان از امیر المومنین(ع) بالاتر است اماحق حضرت امیر پس از جریان غدیر غصب شد و ایشان ۲۵ سال با استخوانی در گلو و خاری در چشم، خانه نشین بودند و عده ای جامعه اسلامی را از حکومت علوی محروم کردند.

وی افزود:کدام قدرت سیاسی در کشور خود را بالاتر از حکومت امیر المومنین می پندارد و چرا چنین مطلق انگاری هایی رها نمی شود.

وی افزود: مذاکرات هسته ای از شاهکارهای تاریخی این دولت به شمار می رود و باید آن را با صلح حدیبیه مقایسه کرد و قیاس آن با صلح امام حسن(ع) نادرست است.

معاون سیاسی، اجتماعی استانداری تهران عنوان کرد: دشمن به دلیل توهم خویش، سوار بر زین بدون اسب بود و رفع توهم دشمن امر مطلوب وسازنده ای است که باید از آن خوشحال بود.

وی افزود: قطعنامه هایی که از سوی برخی ناچیز تصور می شد و عنوان می کردند آنقدر قطعنامه دهید تا قطعنامه دانتان پاره شود در حال پیچیدن طومار اقتصاد ایران بود.

چاووشی گفت: نباید دستاورد بزرگ دولت را کوچک فرض کرد و در واقع شکسته شدن تحریم ها، کشور اهل بیت(ع) را سامان می دهد و زیبنده کشوری اسلامی نیست که برروی منابع خدادادی بنشیند و با فقر و بیکاری مواجه شود.

کشور با تعارف اداره نمی شود

حسین گروسی نماینده مردم شهریار، ملاردو قدس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعریف ابن خلدون از سیاست، عنوان کرد: سیاست علم تدبیر در امور است و توام شدن آن با صداقت بسیار ارزشمند و حائز اهمیت محسوب می شود و در واقع با درایت و هوشمندی است که می توان موانع را رفع و فرصت ها را برای توسعه کشور تقویت کرد.

وی افزود:کشور با تعارف اداره نمی شود و باید برنامه ریزی ها به نحوی طراحی شود که اداره مملکت گران و هزینه بر نشود.

گروسی گفت: خوشبختانه با تمهیدات و تدابیر اتخاذ شده اصولی و منطقی در شهرستان ملارد، اقدامات مثبت و سازنده بسیاری اجرایی شده که به تدریج در شکوفایی هر چه بیشتر این منطقه مثمر ثمر خواهد بود.

نماینده مردم شهریار، ملارد و قدس در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در سطح کلان نیز امیدواریم رشد اقتصادی شایسته و زیبنده این نظام و کشور محقق و توسعه همه جانبه با سرعت و شتاب فزاینده طی شود.

وی افزود:یکی از اصلی ترین پیش نیازهای توسعه، امنیت است که با دلاورمردی ها و رشادت شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی این موهبت بزرگ فراهم شده و زمینه لازم برای شکوفایی مهیا است و با کار جمعی و همگرایی می توان به دستاوردهای برجسته تری نیز نائل شد.

 حصول وحدت و همدلی هنر است

جواد جبله دادستان شهرستان ملارد نیز با اشاره به همدلی و همیاری موثر و سازنده بین مسئولان در این شهرستان عنوان کرد: صمیمیت، قانون مداری، همدلی، صفا و صمیمیت از بارزترین ویژگی های دوران مدیریتی فرماندار پیشین شهرستان ملارد به شمار می رود.

وی افزود: در طول دوران مدیریتی فرماندار معارفه شده، ثابت شد با ذائقه های سیاسی متنوع نیز می توان ید واحده بود و ثمره چنین فضایی، خدمتگزاری است که رضایتمندی مردم و شهروندان را به همراه داشت.

دادستان ملارد گفت: یکی از نقاط برجسته فرماندار پیشین، قانون محوری و قانونمندی بود که دستگاه قضایی هیچگاه شاهد سفارش و اعمال فشار از سوی مجموعه فرمانداری در خصوص پرونده ای خاص نبود که این رویکرد قابل تقدیر است.

  ضرورت ثبات مدیریتی در شهرستان ملارد

غلامحسین خدایار رئیس شورای اسلامی شهرستان ملارد نیز با اشاره به قاطعیت در تصمیم گیری و تعامل سازنده مجموعه فرمانداری با  ادارات فعال در شهرستان گفت: نگاه ویژه به روستاها از نکات برجسته ای است که همواره مد نظر دستگاه ارشد اجرایی این منطقه بود و امیدواریم این روند در آینده نیز استمرار یابد.

وی افزود: از سال ۸۸ تا کنون، شهرستان ملارد میزبان پنج فرماندار بوده و این تعدد و کثرت جابه جایی ها در شهرستان امر مثبتی به شمار نمی رود.

خدایار گفت:ثبات مدیریتی یکی از ضروریات و الزامات اساسی در این شهرستان به شمار می رود که با تحقق آن می توان به موفقیت های هر چه بیشتری دست یافت.

 همدلی با دولت در ملارد مثال زدنی است

داود کرمی فرماندار پیشین ملارد نیز با اشاره به شور و علاقه مردم این شهرستان به دولت تدبیر و امید، اظهار کرد:چنان فضایی در شهرستان ملارد از سوی مردم حاکم شده که کسی اجازه مخالفت با دولت را به خود نمی دهد و این متاثر از فضای دگم  و بسته نیست، بلکه همدلی مردم با دولت چنین شرایط و بستری را ایجاد کرده است.

وی افزود:تکریم منتقدان و مخالفان از رویکردهای اصلی ما در طول دوران مدیریت به شمار می رفت و امیدواریم در آینده نیز روند موفقیت آمیز کنونی ادامه یابد

معاون امور اقتصادی و بین الملل استانداری تهران گفت:در حال حاضر نیز اتمام پروژه های نیمه تمام در شهرستان ملارد با عنایت به مسئولیت بنده در استانداری از جدی ترین اولویت هایی است که در خصوص این شهرستان مدنظر قرار دارد.

گفتنی است در پایان این مراسم با اهدای لوح و جوائزی از زحمات داود کرمی تقدیر و قدر دانی بعمل آمد و بهمن خطیبی به عنوان سرپرست فرمانداری ملارد  فعالیت رسمی خویش را به عنوان نماینده دولت در این منطقه آغاز کرد.

شایان ذکر است خطیبی در سوابق خدمتی خود عناوینی همچون مدیر کل اداری و مالی استانداری زنجان، بخشدار سجاس رود خدابنده، معاون فرمانداری خدابنده، سرپرست فرمانداری خدابنده، فرماندار خرم دره، رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و مسئول امور ایثارگری استانداری را دارا است.

کد خبر 2916631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha