به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر کریم نجفی برزگر، ضمن اعلام این خبر و با اشاره به اهمیت و جایگاه کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه گفت: دانشگاه پیام نور با حسب الامر قرار دادن منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و با هدف نهادینهسازی آزادی بیان و تضارب آراء با رعایت اخلاق، منطق گفتگو و ایجاد فرصت قانونی و عادلانه برای عرضه آزادانه آراء، دیدگاهها و سؤالات پیرامون موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه، آگاهی از نظرات دیگران، تقویت روحیه حقیقتجویی، آزادگی و قانونگرایی اقدام به برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در موضوعات سیاسی، اجتماعی، علمی، فرهنگی و شعار سال کرده است.
وی با اشاره به لزوم ساماندهی کرسیهای آزاداندیشی عنوان کرد: دانشگاه پیام نور با هدف آموزش، ترویج، نهادینهسازی و کیفیتبخشی کرسیهای آزاداندیشی در سراسر کشور اقدام به راهاندازی پایگاه الکترونیکی مرجع تخصصی کرسیهای آزاداندیشی کرده است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور با تأکید بر نقش آموزش در برگزاری مطلوب کرسیهای آزاداندیشی گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی کرسیهای آزاداندیشی، کارگاههای آموزش برگزاری صحیح کرسیهای آزاداندیشی ویژه مدیران فرهنگی، دبیران باشگاههای آزاداندیشی، نمایندگان تشکلهای برتر استانها، دبیران انجمنهای علمی، بسیج دانشجویی، کانونهای فرهنگی و هنری، انجمنهای اسلامی و ... برگزار شده است.
وی با تاکید بر نقش اساسی رهنمودها و تدابیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در اجرای کرسیهای آزاداندیشی گفت: دانشگاه پیام نور با استفاده از ظرفیتهای سایر مراکز علمی و آموزشی ترغیب استادان و گروههای دانشجویی به مشارکت فعال در برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، تشویق و حمایت از کرسیهای موفق، آسیبشناسی و پایش مستمر کرسیهای اجرا شده و توجه به نیازها و مقتضیات محیطی، محلی و فرهنگی استانها و مناطق مختلف کشور، به دنبال بهبودبخشی فرایند اجرای کرسیهای آزاداندیشی است.
نجفی با اشاره به عضویت دانشگاه پیام نور در دبیرخانه هیات حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبه این دبیرخانه مبنی بر راهاندازی کمیتههای دستگاهی کرسیهای نظریهپردازی گفت: با توجه به نظر موافق ریاست دانشگاه، بزودی کمیته مذکور در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور راهاندازی خواهد شد.
وی اظهار داشت: هدف اصلی از راه اندازی این کمیته، حمایت از گسترش كمی و كیفی برگزاری كرسیها در حوزههای مختلف علمی و مساعدت مؤثر در بسط آزاداندیشی و شكلگیری جنبش ملی نقد و نظریهپردازی در کشور است.
نظر شما