۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۴۲

در پاسخ به مهر اعلام شد؛

جزئیات برنامه جدید ۴۵ روزه افزایش تولید نفت ایران

جزئیات برنامه جدید ۴۵ روزه افزایش تولید نفت ایران

یک مقام مسئول در شرکت نفت جزئیات برنامه افزایش ۴۵ روزه تولید نفت ایران در خلیج فارس در دوران پساتحریم را تشریح کرد و گفت: حتی با سقوط قیمت نفت، تولید در میادین دریایی ایران دارای توجیه اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر سلیمانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش مهر درباره جزئیات افزایش تولید نفت ایران در خلیج فارس در دوران پساتحریم، گفت: در شرایط فعلی حدود نوع نفت خام در میادین خلیج فارس تولید و عرضه می شود و ایران یکی از متنوع ترین سبدهای تولید نفت در خلیج فارس را در اختیار دارد.

مدیر عملیات تولید شرکت نفت فلات قاره ایران با اعلام اینکه میزان کاهش تکلیفی تولید نفت خام در منطقه خلیج فارس در دوران تحریم قابل توجه نبوده است، تصریح کرد: بر این اساس در صورت لغو تحریم‌ها و ابلاغ برنامه افزایش تولید شرکت ملی نفت در مدت چند هفته تولید نفت ایران در خلیج فارس به دوران پیش از اعمال تحریم‌ها باز می گردد.

این مقام مسئول با اشاره به محدودیت‌های تامین دکل دریایی و منابع مالی و اعتباری، اظهار داشت: هم اکنون برنامه ضربتی ۴۵ روزه ای به منظور افزایش ۵۰ تا ۶۰ هزار بشکه ای افزایش تولید نفت خام ایران در خلیج فارس تدوین و اجرایی خواهد شد.

وی همچنین از تعریف یک برنامه توسعه ای سه ساله به منظور توسعه کامل میادین نفت و گاز ایران در خلیج فارس در دوران پساتحریم خبر داد و افزود: این برنامه با افزایش مشارکت شرکت‌های خارجی قابلیت اجرایی را دارد.

سلیمانی در پاسخ به پرسش دیگر مهر مبنی بر کاهش توجیه اقتصادی تولید نفت ایران در خلیج فارس همزمان با سقوط آزاد قیمت جهانی طلای سیاه، توضیح داد: اکثر میادین نفتی ایران در خلیج فارس با کشورهای عربی مشترک است.

مدیر عملیات تولید شرکت نفت فلات قاره با تاکید بر اینکه چنانکه اگر قیمت نفت پایین تر بیاید هم به هر صورت دست کشورهای دیگر در این میادین است، اظهارداشت: اگر ایران برداشت نکند، میدان خالی خواهد شد.

این مقام مسئول در خصوص آخرین وضعیت طرح توسعه میدان مشترک نفتی اسفندیار، گفت: میدان فروزان و ناحیه نفتی آن خصوصیات خاصی نسبت به دیگر میادین مشترک ما دارد، یعنی مخازن آن به صورت جزیره‌ای قرار گرفته‌اند و همه بخش‌های آن مشترک نیست.

وی ادامه داد: درباره میدان اسفندیار که در این منطقه قرار دارد هم مباحثی مطرح شده بود که فعلاً باقی مانده است اما من تصور می‌کنم اگر بخواهیم کار را با منابع مالی کافی دوباره شروع کنیم باید به سراغ میادین مشترک مهم‌تر نفتی و گازی برویم.

سلیمانی با یادآوری اینکه اگر یک مخزن بزرگ نباشد و برداشت هم از آن انجام شود ممکن است سرمایه‌گذاری در آن به صرفه نباشد، خاطرنشان کرد: ممکن است اولویت‌های مهم‌تری برای سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد و فعلا اولویت توسعه فلات قاره میادین دیگری غیر از اسفندیار است.

کد خبر 2919930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha