۲۹ بهمن ۱۳۸۴، ۱۹:۴۰

تقويت باورهاي ديني و تأثير آن در جامعه (4)

باورهاي ديني عوامل بازدارنده انسان از خطا هستند

باورهاي ديني عوامل بازدارنده انسان از خطا هستند

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر نقش باورهاي ديني براي ارتقاء سلامت در جامعه، اعتقادات عميق و قلبي را عواملي بازدارنده در انسان معرفي كرد كه مانع انجام بسياري از خطاها خواهند بود .

حجت الاسلام سيد محمود حسيني دولت آبادي عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت: تقويت باورهاي ديني در راستاي كاهش جرائم اجتماعي و ارتقاء سلامت در جامعه نقش بسيار مؤثر و تعيين كننده اي دارد .

وي گفت: وقتي اعتقادات و باورهاي ديني به شكلي صحيح و اصولي منتقل و ارائه شوند، به خودي خود به عنوان عاملي بازدارنده در انسان عمل كرده و آن را از بسياري خطاها حفظ خواهند كرد .

حجت الاسلام حسيني با اعلام اينكه باورهاي عميق ديني، انسان را به انجام كارهاي خير و نيك سوق مي دهد ، اعتقادات قلبي و معنوي را تقواي انسان معرفي كرد كه در تهذيب نفس وي و همچنين حيات سالم و سازنده آن بسيار تأثيرگذار است .

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي فراهم كردن زمينه و بستر مناسب براي تقويت اعتقادات ديني افراد جامعه را بسيار ضروري اعلام كرد و يادآورشد: براي آنكه اين عوامل در زندگي انسان نقش مثبت خود را ايفا كنند، مي بايست در اعماق وجود افراد نفوذ كرده و به باور و يقين قلبي تبديل شوند.

وي افزود: براي نائل شدن به اين امر مي بايست دستگاه ها و مراكز فرهنگي و مسئول با نقش خود به خوبي آشنا بوده و با شناخت موقعيت فعلي جامعه و همچنين نيازهاي قشر امروز، فعاليتهايي مناسب و تأثيرگذاري را طراحي و اجرا كنند .

 

کد خبر 292296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha