پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۲۱

بخشدار فرخ شهر منصوب شد

بخشدار فرخ شهر منصوب شد

شهرکرد - از سوی استاندار چهارمحال و بختياری، بخشدار جدید فرخ شهر از توابع شهرستان شهركرد منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، طی حکمی از سوی استاندار چهارمحال و بختیاری فرهاد زمانی دستگردی به عنوان بخشدار جدید فرخ شهر منصوب شد.

 درحكم بخشدار جدید فرخ شهر آمده است: فرهاد زمانی دستگردی در اجرای تفويض اختيار شماره ۱۴۲۰۲۴ مورخ ۶/۱۲/۱۳۹۲ وزير محترم كشور و با عنايت به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب اين حكم، به عنوان بخشدار فرخ شهر، منصوب ميی شويد.

اميد است با اتكا به خداوند متعال و در پرتو عنايات حضرت وليعصر (عج) و پيروی از منويات مقام معظم رهبری در چارچوب وظايف مصوب و در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران، با اتخاذ تدابير شايسته در اعمال سياست‌های دولت تدبير و اميد، موفق و مؤيد باشيد.

مصطفی محسن‌پور بخشدار فرخ شهر بود.

کد خبر 2923011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha