به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سعادت طلب در جلسه غروب یکشنبه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به مسئله اولویتبندی پروژههای عمرانی در شهر قم، ابراز داشت: کمیسیون امور زیربنایی هر سال اولویتهایی را با کمک شهرداری تعیین و در صحن علنی مصوب میکند.
وی ادامه داد: در گذشته تمام این اولویتها صرفا مسئله توسعه و تعریض بود و مسائل ساخت ابنیه در این اولویتها دیده نشده بود که قرار بود این موضوعات هم وارد این اولویتها شود.
رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم افزود: با توجه به اتفاقات جدیدی که در حال رخ دادن است، امکان دارد تغییراتی در اولویتبندیها داشته باشیم و در زمینه وارد کردن مسئله تقاطعهای غیر همسطح به اولویتها هم اقداماتی داشته باشیم.
موضوع دیگری که وی در این جلسه به آن اشاره کرد، تعیین تکلیف سازمانهای مرتبط با مسائل عمرانی بود.
سعادت طلب در این زمینه گفت: با توجه به تجربیات شهردار قم و شرایط موجود نیاز به بازنگری و تعیین تکلیف سازمانهای شهرداری داریم و ممکن است نیاز داشته باشیم که سازمان جدیدی را احیا کنیم یا تغییراتی ایجاد کنیم.
لزوم تقویت کمیته تملک
وی در پاسخ به رئیس شورا که از وی خواسته بود گزارشی از کمیته تملک ارائه کند، ابراز داشت: از روند اتفاقات کمیته تملک چندان راضی نیستیم.
رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه کمیته تملک باید خود را تجهیز کند، اضافه کرد: باید پیش از کمیته تملک یک کمیته کارشناسی وجود داشته باشد و تمام جوانب موضوع بررسی شده باشد.
وی گفت: شهرداری با یک حرف واحد باید به کمیته تملک بیاید نه اینکه ما ببنیم بین خود اعضای شهرداری اختلاف نظر وجود دارد.
سعادت طلب با اشاره به اینکه بیشتر مصوبات اخیر کمیته تملک خارج از اولویتهای تصویب شده در شورا بوده، اظهار داشت: باید جلسات کمیته پربارتر تشکیل شده و نسبت به اقدامات قبل و بعد از کمیته نظم بخشی صورت بگیرد.
پیش از این هم سرپرست امور معماری و شهرسازی شهرداری قم در گفتگو با رسانهها از ضرورت احیای سازمانهای مرتبط با نوسازی بافت فرسوده در شهرداری قم سخن گفته بود.
در ادامه این جلسه رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم به چند نقشه تفکیکی که برای تصویب به جلسه علنی شورا آورده بود اشاره کرد.
یکی از این نقشهها به ساخت مجتمعی توسط شرکت تعاونی چاپ و نشر مربوط میشد که به گفته سعادت طلب شورای شهر یک سال و نیم درگیر این پرونده بوده است.
وی با اشاره به اینکه مساحت کل عرصه ۶ هزار و ۶۶ متر است، ابراز داشت: بحثهایی شده که توافق به صورت ریالی صورت گرفته و طرف مقابل زمینی را به شهرداری واگذار کند.
سعادت طلب افزود: این تعاونی دو سال است که در شهرداری معطل است و پیش از آن هم در شهرداری بحث و بررسیهایی برای این مسئله صورت گرفته است.
مجتمعسازی در پهنه ویلایی
وی گفت: با توجه به اینکه این زمین در پهنه ویلایی قرار گرفته بود خیلی برای ما قبول تفکیک زمین سخت بود اما به این دلیل که قولهایی به مردم داده بودند شهرداری و کمیسیون ماده پنج به این مسئله کمک بسیاری کردند.
رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در تفکیک این زمین ۴۵ درصد سهم شهرداری خواهد بود که به دلیل مجتمع بودن پنج درصد بیشتر به نفع مالک شده است.
چند تن از اعضای شورای شهر عقیده داشتند که قیمتی که برای این زمین در نظر گرفته شده پایین است و زمینی که به عنوان معوض قرار است در نظر گرفته شود، قیمتی بالاتر از حد معمول دارد. توجیه این بود که به دلیل معطل شدن این پرونده در شهرداری و شورای شهر قرار است کمکی به تعاونی شود.
در نهایت این نقشه تفکیکی تصویب نشد و پرونده برای اصلاح قیمت به کمیسیون ارجاع شد.
نظر شما