به گزارش خبرنگار مهر، جان محمد خوب پور پیش از ظهر چهارشنبه در نشستی با اصحاب رسانه در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهرود با اشاره به برگزاری نهمین دوره جشنواره استانی شعر غدیر در شاهرود، هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقاء فرهنگ علوی و نبوی، ارتقاء هنر شعر استان و عمیق تر کردن مفاهیم و مضامین شعری با گره زدن به اشعار مناسبتی در حوزه امامت و ولایت و همچنین استعداد یابی و شناسایی جوانانی که در حوزه شعر توانایی دارند ذکر کرد.
وی با بیان اینکه این جشنواره با همکاری انجمن های ادبی سطح استان ۱۹ مهر ماه جاری اجرا می شود، افزود: برگزاری این چنین جشنواره ها بستر مناسبی را برای جوانان در زمینه تقویت شعر و ادب فراهم می کند.
۱۵ مهر جاری آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره استانی شعر غدیر
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دائمی این همایش در شاهرود را ۱۵ مهر اعلام و خاطرنشان کرد: هر شاعر می تواند سه اثر پیرامون غدیر و امامت ارسال کند و در نهایت پنج اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب می شوند.
خوب پور با بیان اینکه آثار ارسالی باید جدید بوده و در جشنواره های گذشته ارائه نشده باشند، اظهار داشت: گروه داوران متشکل از سه نفر و از خارج از استان سمنان هستند.
وی همچنین از تغییر نام جشنواره با عنوان «بارگاه قبول» خبر داد و افزود: امسال برای نخستین بار رحمان نوازنی به عنوان شاعر و مهمان کشوری در جشنواره حضور داشته و به شعرخوانی می پردازد.
ماحصل زحمات پیامبر اسلام (ص) در واقعه غدیر خلاصه شد
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهرود، بعثت، غدیر، عاشورا و ظهور را چهار حادثه مهمی دانست که می تواند دنیای مطلوبی را رقم زند و گفت: هر چهار مورد استمرار حوادث قبلی هستند.
خوب پور با بیان اینکه ماحصل زحمات پیامبر اسلام پس از نبوت در واقعه غدیر و اعلام جانشینی مولا علی (ع) خلاصه شد، خاطر نشان کرد: در زمان امام حسین (ع) دین کم کم به فراموشی سپرده می شد که واقعه عاشورا نیز آن را احیا کرد.
وی در خاتمه افزود: ادامه این مراحل در ظهور ولی عصر(عج) خلاصه می شود که امیدواریم بتوانیم آن زمان را درک کنیم.
نظر شما