به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی روز پنجشنبه در مراسم رونمایی از مرکز داده امین که در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شد، اظهار کرد: تا قبل از پیروزی انقلاب تلاش علمی خواهران طلبه منحصر به تعداد کمی مدارس علمیه بود، اما امروزه ۴۷۰ مدرسه علمیه داریم که ۴۲۰ مدرسه به صورت مستقیم زیر نظر ستاد مرکزی حوزه های علمیه خواهران فعالیت میکنند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور افزود: بیش از ۷۵ هزار طلبه در ۴ رشته تحصیلی در مدارس علمیه خواهران مشغول تحصیل هستند که یک نهضت علمی فراگیر را رقم می زنند.
حجت الاسلام جمشیدی با اشاره به اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پژوهشگر سامان یافته داریم، تصریح کرد: امروز ۹۰ هزار فارغ التحصیل حوزه های علمیه خواهران داریم و ۵۳۰ کرسی آزاداندیشی در کمتر از سه سال در حوزههای علمیه خواهران برگزار شده است.
وی حضور و کسب رتبه برتر در بیشتر جشنواره های مشترک و غیر مشترک حوزوی و خلق دهها هزار اثر علمی را نویدبخش یک جنبش علمی در میان طلاب حوزه های علمیه خواهران عنوان کرد.
مدیر حوزه های علمیه خواهران ابراز کرد: امروزه انحصار تولید علم به مراکز بزرگ شکسته شده و در دورترین نقاط هم طلاب و فضلا در جشنواره ها و المپیادهای علمی حائز رتبه هستند.
همکاری ۷ هزار طلبه با دستگاههای اجرایی
حجت الاسلام جمشیدی با اشاره به اینکه ۷ هزار خواهر طلبه در رابطه با مسئله خانواده با وزارت خانه ها و دستگاه های مختلف همکاری می کنند، ادامه داد: مرکز مطالعات و تحقیقات زن و خانواده با ۱۶ سال سابقه فعالیت، هم اکنون در داخل و خارج کشور فعالیت می کند.
وی تأکید کرد: هر عضو خانواده بزرگ حوزه علمیه خواهران خودش نقطه هدف است، چرا که اینها باید مادران شایسته و همسران نمونه باشند و در تعیین سرنوشت جامعه موثر هستند.
حجت الاسلام جمشیدی با اشاره به اینکه ۳۵۰ مدرسه علمیه خواهران در دست احداث بود که ۱۷۰ مدرسه بهره برداری شده، اضافه کرد: در مدت کمتر از ده سال بستر خدمات الکترونیکی را برای حوزه علمیه خواهران با گستره جغرافیایی به پهنای کل کشور فراهم کردیم.
ایجاد شبکه اجتماعی زنان در شرایط امن اسلامی
مدیر حوزه های علمیه خواهران با تأکید بر اینکه باید ظرفیت حوزه های علمیه خواهران را که در خدمت نظام جمهوری اسلامی است به خوبی بشناسیم، گفت: به دنبال فعال سازی خواهران طلبه به عنوان عنصر مهم در فضای مجازی بودیم، که در همین راستا شبکه اجتماعی زنان را در شبکه امن اسلامی مبتنی بر الگوی بومی ایجاد کردیم.
وی با اشاره به اینکه به دنبال تاسیس شبکه ماهواره ای مناسب توسط حوزه های علمیه خواهران هستیم، عنوان کرد: امروزه شاهد رشد ۶۵ برابری میزان بازدید کنندگان از وبلاگ های بانوان طلبه نسبت به ۵ سال گذشته هستیم.
نظر شما