۱۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۲

معاون فرهنگی ارشاد تشریح کرد؛

حمایت از صنایع فرهنگی خلاق در دستور کار صندوق اعتباری هنر

حمایت از صنایع فرهنگی خلاق در دستور کار صندوق اعتباری هنر

معاون فرهنگی وزارت ارشاد با اشاره به ایجاد صندوق اعتباری هنر گفت: این صندوق به منظور توجه به صنایع فرهنگی خلاق و حمایت از تولیدکنندگان شکل گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس صالحی در نشست رسانه‌ای نخستین جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی و رویدادهای ترویج کتابخوانی که امروز دوشنبه ۱۳ مهرماه در موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی برگزار شد، از شکل‌گیری صندوق اعتباری هنر خبر داد و گفت: یکی از مواردی که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به طور جدی دنبال می‌شود، توجه به صنایع فرهنگی خلاق است. به همین منظور صندوق اعتباری هنر شکل گرفته تا ارتباط میان فرهنگ، صنعت و اقتصاد را فراهم آورد.

به گفته معاون فرهنگی وزارت ارشاد، صندوق اعتباری هنر امکان حمایت حداکثری از صنایع فرهنگی را فراهم می‌آورد. چراکه جشنواره‌هایی چون جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی، محصولات مطلوب و استاندارد را شناسایی می‌کنند اما این کالاها نیاز به معرفی و تبلیغ و نیاز به تولید انبوه دارند به همین خاطر صندوق اعتباری هنر می‌تواند زمینه تولیدات محصولات فرهنگی برتر را فراهم آورد.

صالحی افزایش کیفی و کمی صنایع فرهنگی را یکی از دغدغه‌های جدی وزارت ارشاد در دوره جدید دانست و افزود: تلاش ما بر این است که ذائقه کیفی مصرف‌کنندگان فرهنگی بالا رود و همچنین کمیت مصرف فرهنگی هم افزایش پیدا کند و این محصولات در سبد مصرف خانوارها قرار بگیرد.

معاون فرهنگی ارشاد با اشاره به سه حوزه‌ای که جایزه مصرف کالاهای فرهنگی به آن پرداخته، اشاره و بیان کرد: داوران ما سه حوزه کتاب، لوازم التحریر، اسباب بازی و سرگرمی را مورد بررسی قرار داده‌اند. از سوی دیگر ما به نشان سازی یا همان درنگ سازی برای تولیدات برتر و باکیفیت ایرانی فکر می‌کنیم.

صالحی از ارسال هزار و ۷۶۹ اثر به دبیرخانه جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی خبرداد و گفت: این تعداد کالا در سه حوزه کتاب، لوازم‌التحریر و اسباب بازی به دبیرخانه ارسال شده، مورد داوری قرار گرفته‌اند و کالاهای شاخص انتخاب شده‌اند.

علی فریدونی دبیر جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی نیز هدف از برگزاری این جشنواره را نگاه تبلیغی ترویجی به محصولات ایرانی دانست و افزود: همه تلاش ما این بود که از برگزیدگان حمایت کنیم تا محصولاتشان به تولید انبوه برسد.

دبیر جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی با اشاره به شاخصه ها و ملاک‌های داوری گفت: استفاده از نمادهای ایرانی – اسلامی در طراحی آثار، خلاقه بودن و عدم کپی از کارهای خارجی، کیفیت به کار رفته در مواد اولیه، سادگی و ارزانی کالاها، رعایت اصول ایمنی و استاندارد، تقویت حس کنجکاوی و افزایش مهارت‌های حرکتی، تاکید بر قابلیت‌هایی چون رعایت اصول بسته‌بندی و استفاده از تکنولوژی روز، قابلیت رقابت با آثار خارجی و... از معیارهایی بود که در داوری و انتخاب آثار مورد توجه قرار گرفت.

کد خبر 2932493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha