به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین نمایشگاه انفرادی عکس روانبخش صادقی با عنوان «هیاهوی سکوت» شامل حدود ۴۰ عکس رنگی است که در دو بخش عکسهای طبیعت با انتخاب زوایایی خاص و عکسهایی وهمآلود و بیشتر نقاشانه در معرض دید عموم قرار گرفتهاند.
عکسهایی که از بهترین چاپهای شیمیایی بهره بردهاند و نمایشگر جاده اسالم به خلخال، در فاصله زمانی پاییز تا زمستان و طی ۹ سال عکاسی شدهاند. آثار این نمایشگاه بدون دخل و تصرف نرمافزاری و تنها با تغییراتی جزئی در کنتراست، به نمایش درآمدهاند.
صادقی در این نمایشگاه، سعی داشته با دوربین نقاشی کند و طی ۹ سال لحظههای نابی را به تصویر بکشد. با دیدن آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه مخاطب متوجه موفقیت هنرمند در خلق عکسهای نقاشانه میشود. عکسهایی که از آنها گاه نسیم و گاه سوز سرمای زمستان به صورت می خورد.
در آثار این نمایشگاه، حضور انسان به چشم نمیخورد زیرا هنرمند نمیخواهد مخاطب، خودش را جای فرد حاضر در عکس بگذارد؛ در واقع قرار است مخاطب بیواسطه در جو حاکم بر تصاویر حضور پیدا کند. مخاطبینی که از این نمایشگاه بازدید میکنند در واقع عناصر فیگوراتیوی هستند که به فضای وسیع، گاه رنگی و گاه سفید از برف عکسها اضافه میشوند.
آثار نمایشگاه «هیاهوی سکوت»، در ابعاد متنوعی مانند ۵۰ در ۳۵ و ۱۲۰ در ۱۸۰ سانتیمتر برای نمایش و فروش، با قیمتی بین ۷۵۰ هزار تومان و ۸ میلیون تومان، ارائه شدهاند و بین ۲ تا ۳ ادیشن دارند. در این نمایشگاه همچنین یک مجموعه اثر کوچک به نمایش درآمده که مجموعه شخصی است و مروری دارد بر آثار دیگری که طی این سالها عکاسی شدهاند. یکی از اتفاقات جالب در این نمایشگاه وجود یک تلویزیون است که فیلمی از جاده اسالم که توسط خود هنرمند تهیه شده را به نمایش گذاشته است، در این فیلم فریم ها همچنان بدون حضور انسان می گذرند و تنها حرکتی که در آن دیده می شود حرکت مه در طبیعت است.
ابوالفضل رازانی، سعید توکلیان، مرتضی رزاق کریمی، مهدی مسعودشاهی، بهرام عظیمی، اسماعیل شرعی، احمد اعرابانی، حسین طاهری، فرید فرخنده کیش، محمدعلی صفورا، امیر محمد دهقانی، ناصر عبدالمحمدی، بهروز یغمائیان، پرویز پورحسینی، مسعود فروتن، وحید نصیریان، میهن جواهریان، علی نوری اسکویی، احمد سفلایی و... در مراسم افتتاحیه نمایشگاه حضور داشتند.
این نمایشگاه تا ۲۹ مهر ادامه خواهد داشت و علاقهمندان برای دیدن از آن، میتوانند همهروزه از ساعت ۱۳ تا ۲۰ به نشانی خیابان آیتالله طالقانی، خیابان موسوی شمالی، باغ هنر، خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.
نظر شما