به گزارش خبرنگار مهر، کریم ذوالفقاری شامگاه شنبه در جلسه هماهنگی استقبال از هیئت كشاورزی اقلیم كردستان عراق با اشاره به لزوم گسترش صادرات محصولات كشاورزی اظهار كرد: در بحث بازار یابی باید توان مان به حدی باشد كه بتوانیم نظر بازارهای خارجی را جلب و محصولات كشاورزی را صادر كنیم.
وی با اشاره به سفر این هیئت به استان کردستان عنوان کرد: این هیئت علاوه بر بازدید از واحد های تولیدی دامی و زراعی با انجام رایزنی های لازم در راستای توسعه صادرات مرغ، سیب زمینی، قارچ و تخم مرغ هم اقدام به ایجاد بسترهای لازم را می کنند.
وی اولویت صادرات محصولات و تولیدات بخش کشاورزی و دامی استان را مرغ و سیب زمینی اعلام كرد و افزود: صادرات تنها راه حل حمایت از تولیدات استان است كه این امر مهم نیز در هدف های این سفر هم گنجانده شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان با اشاره به ظرفیت های بالای بازار کردستان عراق و لزوم سرمایه گذاری بیشتر در این بخش، بیان کرد: جلب بازارهای اقلیم می تواند تأثیر بسیار خوبی در توسعه صادرات مرغ و سیب زمیینی داشته باشد.
ذوالفقاری با بیان اینکه قیمت و كیفیت دو ركن مهم برای انجام صادرات است، ادامه داد: توجه به کیفیت و همچنین بسته بندی مناسب در کنار قیمت خوب برای مصرف كنندگان این بخش بسیار حائز اهمیت است و باید مورد توجه تولیدکنندگان قرار گیرد.
وی اعلام کرد: این هیئت صبح چهارشنبه وارد مرز باشماق می شوند و با بازدید از واحد های تولیدی دامی و زراعی توافق های صادراتی را با آنها انجام خواهیم داد.
ارتقا صادرات تولیدات دامی و زراعی اولویت سازمان جهاد كشاورزی کردستان
مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد كشاورزی استان كردستان هم در این جلسه گفت: به منظور حمایت از تولیدات دامی و زراعی این سفر هماهنگی شده است كه بتوانیم در راستای توسعه صادرات دامی و زراعی اقدامات مهمی انجام دهیم.
شهریار حنیفی با تاكید بر لزوم صادرات عمده تولیدات كشاورزی استان کردستان اظهارداشت: جلب نظر بازارهای خارجی به ویژه اقلیم کردستان عراق از اولویت برنامه های ما است كه با هدف ارتقای صادرات به اقلیم كردستان انجام می شود.
وی با بیان اینکه همه محصولات صادراتی مورد آزمایشات لازم قرار می گیرند افزود: هیئت اعزامی از اقلیم کردستان به ایران در راستای انجام رایزنی های لازم برای واردات محصولات زراعی و دامی از تولیدات استان کردستان گام برمی دارند.
وجود مرز رسمی باشماق مریوان با کردستان عراق و همچنین نیازهای این منطقه به تولیدات کشاوری در کنار ظرفیت های استان کردستان می تواند بهترین فرصت را برای صادرات محصولات کشاورزی به این منطقه فراهم کند و به همین دلیل باید با برنامه ریزی مناسب از این ظرفیت ها به خوبی استفاده شود.
نظر شما