۲۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۲۱

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

ایران تا سال ۲۰۲۰ جزو ۱۰ کشور تولید‌کننده نرم‌افزار قرار می‌گیرد

ایران تا سال ۲۰۲۰ جزو ۱۰ کشور تولید‌کننده نرم‌افزار قرار می‌گیرد

زنجان- معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تدوام روند روبه رشد ایران در صنعت تولید نرم افزار می تواند ایران را تا سال ۲۰۲۰ در زمره ۱۰ کشور نخست تولید کننده نرم افزار قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی براری ظهر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان افزود: تداوم روند کنونی حرکت ایرانیان در تولید نرم افراز می تواند ایران را تا سال ۲۰۲۰ در زمره ۱۰ کشور نخست تولید کننده نرم افزار قرار دهد.

وی ادامه داد: زنجان در حوزه ارتباطات و فناوری توانمند و فعال است و استان‌های دیگر هم باید از این توانمندی‌ها بیشتر استفاده کنند و هیچ برنامه ای نداریم که خارج از استان نیروی متخصص استفاده کنیم.  

معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باید تحول بیشتری در حوزه ارتباطات و فناوری ایجاد شود و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی در حوزه فناوری باید بیشتر تلاش کرد.  

براری با بیان اینکه دو شاخص در حوزه فناوری و ارتباطات دنبال می‌شود گفت: استان زنجان در بحث زیرساخت‌ها و نیروی انسانی متخصص نسبت به استان‌های دیگر توانمند است و باید از این دو شاخص برای تحقق اقتصاد مقاومتی و تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر تبدیل زنجان به قطب it استفاده شود.  

وی افزود: باید برنامه ریزی جامع و عملی در راستای تحقق برنامه‌های مورد نظر در استان زنجان تدوین شود.  

معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بابیان اینکه توسعه شهرک‌های دانش‌بنیان، توسعه خدمات الکترونیک مبنی بر مزیت‌های استان جزو برنامه‌های وزارت در استان زنجان است گفت: زنجان با توجه به اینکه معبر مسافران و گردشگران زیادی برای استان‌های دیگر است باید از این ظرفیت در استان استفاده شود.

براری افزود: این کار باعث رونق اقتصادی در حوزه گردشگری در استان زنجان می‌شود و با توجه به اینکه زنجان قطب الکترونیک و برق است بسیار مؤثر خواهد بود.  

وی تاکید کرد: سهم حوزه ارتباطات فناوری در بازار جهانی در سال ۲۰۱۲ دو هزار و ۵۰ میلیارد یورو بوده که تا سال ۲۰۲۰ به پنج هزار میلیارد یورو می‌رسد.  

معاون دولت و مجلس وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:  ایران طی سال ۲۰۱۲ حدود ۲۶.۵ میلیارد یورو از اقتصاد جهانی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به خود اختصاص داد در حالی که این رقم امروز به ۳۵ میلیارد یورو رسیده است در صورتی که اگر قصد حفظ همان بازار ۲۶.۵ میلیارد یورویی را داشته باشیم می توانند به بازار ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی دست یابند و در حال حاضر که ۸۰ درصد آن متعلق به مخابرات و ۲۰درصد مختص بخش فناوری اطلاعات است.

براری افزود: سهم زنجان از این ۲۶.۵ میلیارد یورو (معادل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان) ۴۰۰ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: ما سعی داریم سهم زنجان را در بحث اقتصاد پر رنگ‌تر کنیم و از جمعیت یک میلیون و ۲۰ هزار نفر ۴۰۰ میلیارد تومان سهم استان زنجان است.  

براری سهم استان زنجان را در بحث سیم‌کارت همراه اول و ایرانسل را ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار سیم‌کارت عنوان کرد و گفت: ضریب نفوذ در استان زنجان بالاتر از ۱۰۰ درصد بوده که شاخص اقتصادی مهمی است.  

معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در زنجان برای تبدیل کردن این استان به قطب IT و الکترونیک کشور، دو شاخص بسیار مهم از جمله توسعه زیر ساخت ها و بهره گیری از توان نیروی انسانی وجود دارد افزود: در استان زنجان ۱۲۰ هزار مودم adsl وجود دارد.  

براری افزود: زنجان نیروی متخصص و زیرساخت خوبی دارد بنابراین باید زیر ساخت‌ها تقویت شود تا بتوانیم در استان ثروت خلق کنیم و خدمت تولید کنیم.  

وی با بیان اینکه بیشتر دانشجویان کشور در حوزه it و برق تحصیل می‌کنند گفت: از ۴.۵ میلیون دانشجو ۱۷ درصد در این حوزه بوده که ۸ هزار فارغ‌التحصیل مربوط به استان زنجان هستند. درمجموع ۱۰۰ هزار دانشجو داریم که این خود نقطه قوت در نیروی انسانی است.  

معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: با وجود برخورداری استان زنجان از نیروهای توانمند و متخصص جایگاه هجدهمی برای این استان در فناوری اطلاعات مطلوب نیست.

براری افزود: در حال حاضر برنامه ریزی گسترده و کاربردی برای ارتقای جایگاه استان داریم تا استان زنجان به جایگاه شایسته خود در صنعت ارتباطات و فناوری ارتباطات برسد.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری به توسعه فناوری تأکید دارند و باید این حوزه در کشور تقویت شود.

معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ضریب نفوذ موبایل در ایران مطلوب است و باید استفاده بهینه از فناوری شود.  

براری بر توسعه تولید محتوا نرم‌افزارهای کامپیوتری تأکید کرد و گفت: آمار کنونی در جهان نشان می دهد که میزان درآمد حاصل از تولید سخت افزار در جهان کاهش و درآمد حاصل از تولید نرم افزار و خدمت الکترونیک افزایش یافته است.

کد خبر 2947450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha