به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، معاون شهرسازی و معماری آمار عملکرد و رسیدگی به پرونده های کمیسیون ماده ۱۰۰ و تجدید نظر را از ابتدای سال جاری تا کنون تشریح کرد و گفت: توسعه سریع شهرها و عدم وجود فضای لازم بر مبنای احتیاجات اجتماعی سکنه شهر و پیامدهای حاصل از آن موجب شده است اصولی در ساختن شهرها و جوامع منظم انسانی مراعات شود که برای جلوگیری از خارج شدن از ضوابط شهرسازی کمیسیون ماده صد شهرداری ها به عنوان مرجع رسیدگی به تخلفات ساختمانی نقش مهمی دارد.
کامبیز پوشنگ باقری عنوان کرد: از ابتدای امسال تا کنون یک هزار و ۲۷۸ پرونده تخلف ساختمانی به کمیسیون ارجاع شده که از این تعداد ۷۹۷ پرونده مربوط به کمیسیون ماده صد و ۴۸۱ مورد نیز در کمیسیون تجدید نظر بررسی شد.
وی اضافه کرد: از ۷۹۷ پرونده وارده ۹۷ مورد مربوط به منطقه یک، ۹۲ مورد منطقه دو، ۱۴۷ مورد منطقه سه، بهاران ۱۶۳ مورد، نایسر ۲۲۰ فقره، حسن آباد ۴۵ مورد و ۳۳ فقره نیز سهم ناحیه منفصل شهری ننله است.
باقری بیان کرد: از کل پرونده های ارجاع شده به کمسیون ماده صد برای ۷۹۳ پرونده رای صادر شده که برای ۴۴۴ پرونده جریمه، ۱۹۲ مورد حکم تخریب، ۱۵۷ فقره مربوط به تعداد آرای تخریب و جریمه و تبدیل به حالت اولیه، ۱۰۷ مورد تعداد پروانه های جریمه وصول شده و ۱۱ مورد تعداد پرونده های تخریب اجرا شده بوده است.
باقری ادامه داد: مبلغ کلی جرایم تعیین شده کمیسیون بدوی ماده صد از ابتدای سال ۹۴ تا کنون بیش از ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده که قریب به ۳ میلیارد ریال آن وصول شده است.
وی در خصوص عملکرد کمیسیون تجدید نظر نیز گفت: تعداد ۴۸۱ فقره پرونده به این کمیسیون وارده شده که از این تعداد نیز ۲۱ پرونده مربوط به پرونده های وارده همعرض است و تعداد آرای صادره تجدید نظر ۴۷۹ فقره، تعداد آراء صادره هم عرض ۱۷ فقره و همچنین تعداد آراء منجر به جریمه ۳۹۰ فقره است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج با اشاره به تعداد ۲۱۱ مورد آراء منجر به تخریب، ۱۵۹ مورد آراء اجرا شده و ۳۰ مورد آراء تخریب اجرا شده است، عنوان کرد: مبلغ کل جریمه کمیسیون تجدید نظر (صدور رای) غالب بر ۴۳ میلیارد ریال و مبلغ کل وصول جریمه بیش از ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است.
وی یکی از اصلی ترین پایه های درآمدی شهرداری ها را معطوف به اخذ جریمه از ساخت و سازهای غیر مجاز و عوارض کمیسیون ماده صد دانست و بیان کرد: با توجه به رکود ساخت و سازها در سنوات اخیر باید حرکت در مسیر تحقق و تقویت درآمدهای پایدار شهری به یکی از موضوعات حائز اهمیت در مدیریت شهری تبدل شود.
نظر شما