به گزارش خبرنگار مهر، مسعود داریوندی ظهر امروز شنبه در سمینار مهارتها و استاندارهای فناوری اطلاعات در حوزه سایبری پدافند غیرعامل اظهار کرد: متأسفانه اعتقاد به پدافند غیرعامل تا ۱۰ سال پیش خیلی ضعیف بوده و الآن هم تا حدودی ضعیف است.
وی افزود: متأسفانه پدافند غیرعامل به خوبی در کشور جدی گرفته نشده و مدیران ما نسبت به این مسئله ضعفشناختی و باوری دارند.
معاون طرح و برنامه سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: در حال حاضر با نقطه مطلوب در پدافند غیر عامل فاصله بسیار زیادی داریم. البته رسیدن به آن نقطه مطلوب کار چندان سادهای نیست ولی با اراده دست یافتنی است.
داریوندی بیان کرد: تولید علم، دانش و محتوا از جمله موارد مهمی است که در دستور کار پدافند غیرعامل قرار گرفته است. متأسفانه تعداد مقالههای علمی در حوزه پدافند غیرعامل تا قبل از ۱۰ سال اخیر بسیار کم بود.
معاون طرح و برنامه سازمان پدافند غیرعامل کشور تأکید کرد: خوشبختانه در حال حاضر زمینه برای نهادینه سازی علم پدافند غیرعامل فراهم و حتی ساختارها و ظرفیتهای موجود در کشور برای این علم ایجاد شده و رو به توسعه است.
داریوندی یادآور شد: طی سالهای اخیر دانشکده و پژوهشکدههای پدافند غیرعامل در بسیاری شهرهای کشور راه اندازی شده و بیش از یک هزار دانشجوی پدافند غیرعامل در کارشناسی ارشد و دکترا فارغ التحصیل شدهاند.
وی اضافه کرد: سازمان پدافند غیرعامل طی ۱۲ سال اخیر تحولات زیادی پشت سر گذاشته است. همچنین با توجه به افزایش شناخت نسبت به تهدیدات موجود در کشور قطعا بخشهای جدیدی را به این سازمان اضافه خواهیم کرد.
معاون طرح و برنامه سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: صعبات شوشتر یکی از اولین نمونههای پدافند غیرعامل در است و اگر به کاربرد آن در گذشته توجه کنیم به کاربرد تاریخی پدافند غیرعامل خواهیم رسید. بنابراین صعبات شهرستان شوشتر یکی از مصادیق غیرعامل در تاریخ است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر با تهدیداتی جدید مواجه هستیم یکی از آنها تهدیدات سایبری است. در این نوع تهدید دشمن بدون درگیری مستقیم و با استفاده از سلاح سایبری تلفات میگیرد.
نظر شما