پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۵۲

اعتراف هاموند: کمی دیر به فکر مبارزه با افراط گرایی افتادیم!

اعتراف هاموند: کمی دیر به فکر مبارزه با افراط گرایی افتادیم!

وزیر امور خارجه انگلستان می گوید توجه دولت لندن به مقوله تروریسم لزوم مبارزه همه جانبه با افراط گرایی را به حاشیه رانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، باور این مسئله که یکی از قدرت های جهانی ایده درستی از رابطه بین افراط گرایی و تروریسم ندارد، تا حدی مشکل است. اما «فیلیپ هاموند» وزیر امور خارجه انگلستان همین تازگی ها اعتراف کرد که کشور متبوعش بالاخره تصمیم گرفته تا چشم خود را به روی اهمیت این رابطه باز کند.

به گفته هاموند، دولت لندن تا به امروز تمایلی برای اذعان به رابطه موجود میان افراط گرایی غیرخشونت آمیز و افراط گرایی خشونت آمیز نداشته است. اما در حال حاضر به لزوم مبارزه با همه اشکال افراط گرایی پی برده است.

 وی در نشست امنیتی «منامه» با اشاره به این موضوع گفت: مبارزه با افراط گرایی مهمترین چالش زمانه ما است. اگرچه کمی دیر شده اما انگلستان به ضرورت مبارزه با همه اشکال افراط گرایی و نه تنها نوع خشونت بار آن پی برده است. برای دهه های متوالی ما به اشتباه بین این دو مقوله تمایز قائل می شدیم.

هاموند در ادامه مدعی شد: ما با افراط گرایی غیر خشونت بار مدارا کردیم. حتی به اسم مولتی کالچرالیسم از تفکر، رفتارها و مؤسساتی که ایده جدایی این دو مقوله را ترویج می کردند، استقبال کردیم. با نگاهی به گذشته می توان گفت که ما در برابر فرهنگ عدم تسامح (به معنای افراط گرایی) بسیار مداراجویانه برخورد کردیم.

وی برای اثبات تلاش های انگلستان در این زمینه ادعا کرد: این نبرد ایده ها است. نبردی که قلب و ذهن جوانان مسلمان را در سراسر جهان به چالش می کشد. همه ما باید از مسلمانان و دولت های اسلامی حمایت کنیم تا مذهب خود را از دست افراط گرایانی که از آن برای اهداف غیر اخلاقی خود سوء استفاده می کنند، باز پس بگیرند.

در ادامه این اظهارات، هاموند وعده داد که جزئیات استراتژی انگلستان در قبال خلیج فارس طی ماه های آینده اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است که یکی از اهداف سفر هاموند به شهر «منامه» افتتاح پروژه ساخت پایگاه نظامی دائمی انگلستان در کشور بحرین بوده است.

کد خبر 2955141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha