پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

واکنش سوریه به اقدام عربستان در سازمان ملل؛

عربستان و قطر حق درس دادن به دیگران در زمینه حقوق بشر را ندارند

عربستان و قطر حق درس دادن به دیگران در زمینه حقوق بشر را ندارند

اقدام عربستان در ارائه پیش نویس قطعنامه به کمیته حقوق بشر سازمان ملل با واکنش شدید نماینده سوریه مواجه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «بشار الجعفری» نماینده سوریه در سازمان ملل، در اعتراض به اقدام شب گذشته عربستان سعودی در ارائه پیش نویس به کمیته حقق بشر سازمان ملل گفت: «عربستان سعودی و قطر، حق درس دادن به دیگران در زمینه حقوق بشر را ندارند».

به گفته نماینده سوریه در سازمان ملل، هدف از این قطعنامه، «سیاسی کردن» اوضاع حقوق بشر در سوریه است.

این اقدام عربستان در حالی انجام گرفته که روز گذشته در ابتدا عفو بین الملل با انتشار گزارشی از افزایش تعداد اعدام شدگان در عربستان گزارش داد و عنوان کرد که تعداد افراد اعدام شده در عربستان در سال جاری به بالاترین تعداد در ۲۰ سال اخیر رسیده است.

همچنین کمیته صلیب سرخ جهانی در بیانیه ای از عربستان سعودی خواست که بمباران بیمارستان ها و مراکز درمانی یمن را متوقف کند.

شب گذشته عربستان سعودی در ادامه سیاست های غلط خود علیه ایران، پیش نویس قطعنامه ای را علیه کشورمان به کمیته حقوق بشر سازمان ملل ارائه کرد که در آن کمک های ایران و روسیه به حکومت سوریه محکوم شده است.

پیش‌نویس این قطعنامه را عربستان سعود با همکاری قطر تهیه کرده است. قطعنامه‌ای که از حمایت کشورهای عربی، ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و عمده کشورهای غربی برخوردار است.

لازم به ذکر است پیش از آغاز مجمع عمومی سازمان ملل عربستان با وجود وضعیت نامناسب حقوق بشر در این کشور به ریاست کمیته حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شد.

بعد از توافق چهارجانبه ایران، روسیه، سوریه و عراق برای مبارزه مشترک با گروه های تروریستی، مواضع این گروه ها که از حمایت مستقیم اعراب حاشیه خلیج فارس برخوردار بودند بکلی تضعیف شد و همین امر موجب گشته تا کشورهای عربی و غربی به شدت با حملات روسیه به مواضع گروه های تروریستی در سوریه مخالف باشند از همین رو به نظر می رسد که اقدام جدید عربستان و قطر نیز در همین راستا انجام گرفته باشد.

کد خبر 2964149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha