به گزارش خبرگزاري "مهر"، اين هنرپيشه كه با ايفاي نقش در فيلم "خراج" و تهيه و توليد اين اثر به شهرت جهاني دست يافت از مجله فيلم فير به سبب استفاده از عكس وي در تبليغات برگزاري مراسم سالانه فيلم فير شكايت كرد.
بازيگر فيلم هاي "غلام"، "جانباز" و "دل مي خواهد" از فيلم فير 21 ميليون روپيه (4.5 ميليون دلار) غرامت خواسته و اعلام كرده كه نشريه مذكور بايد از وي عذرخواهي كند. او علاوه بر اين از ناشران خواسته بدون اطلاع و هماهنگي با وي از نام يا عكس او استفاده نكنند.
آنند ديساي، وكيل عامرخان، نسبت به استفاده از عكس وي در تبليغات مربوط به مجله و مراسم سالانه فيلم فير شكايت و عنوان كرده كه اين امر مي تواند اين شبهه را به وجود آورد كه عامرخان از مراسم فيلم فير حمايت مي كند. اين در حالي است كه هنرپيشه مطرح سينماي هند از سال 1989 به بعد در مراسم مذكور شركت نكرده و جوايزش را نيز دريافت نكرده است.
عامرخان نخستين تنديس فير بهترين هنرپيشه مرد را در سال 1989 به پاس ايفاي نقش در فيلم "از قيامت تا قيامت" دريافت كرد. او امسال نيز براي بازي در فيلم "منگل پندي" نامزد دريافت اين جايزه شده بود، اما در مراسم اهداي جوايز فيلم فير شركت نكرد و تنديس فير به آميتاب باچان، هنرپيشه فيلم تحسين شده "سياه" ساخته سنجي ليلا بنسالي رسيد.
مراسم فيلم فير معتبرترين و قديمي ترين مراسم فيلم در هندوستان است كه سالانه برگزار مي شود و بهترين هاي سال گذشته را در رشته هاي بهترين فيلم، بهترين كارگردان، بهترين فيلمنامه، بهترين هنرپيشه مرد، بهترين هنرپيشه زن و ... معرفي مي كند. اين جشنواره در كنار معرفي افراد مستعد به منزله انگيزه اي است براي عوامل فيلمسازي تا مشاركت خود را در عرصه رقابت ها افزايش دهند و هر سال با فيلم جديدي شانس خود را در شب طلايي فير بيازمايند.
عامرخان، هنرپيشه مطرح صنعت فيلمسازي هند، از مجله معتبر فيلم فير شكايت كرد.
کد خبر 296566
نظر شما