فاطمه مرزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: متاسفانه، رنج نبود اعتبار و اسپانسر به پیکره ورزش خراسان شمالی و بالاخص در ورزش مفرح هندبال نیز رسوخ کرده و فرصتهای لازم را از این هئیت گرفته است.
وی اظهار کرد: کسری بودجه و نبود اسپانسر قوی همه هیئتهای ورزشی استان را تحت الشعاع قرار داده؛ لیکن هیئت هندبال از ابتدای سال ۹۴ با وجود همه محرومیتها، مشکلات و سایر مواردی که باعث نیمه تعطیل شدن هندبال در بخش آقایان شد، سعی کرد در بخش بانوان برای داشتن کارنامهای قابل قبولی داشته باشد و حداقل هرماه یکبار مسابقاتی را برگزار و یا در مسابقات خارج استانی شرکت کند.
مرزی افزود: شایستگی و پتانسیل نوجوانان و جوانان منطقه شرق کشور به خصوص خراسان شمالی در هندبال بر کسی پوشیده نیست و امروز به جرات می توان گفت که خراسان شمالی دارای تیم منسجمی در بخش بانوان است.
وی با بیان اینکه تامین بار مالی هئیت، بزرگترین مشکل پیش روی این ورزش در خراسان شمالی است، تصریح کرد: در حال حاضر حضور تیم هندبال در مسابقات کشوری و زیر گروه لیگ تنها به حمایتهای فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان استان معطوف شده است.
مرزی افزود: مشکل اصلی هیئت در بخش بانوان در حال حاضر کم توجهی مسئولان و کسری بودجه است که این موضوع به حضور نیافتن تیم در رقابت های کشوری منجر شده است.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر دعوتنامه های اردوی استعدادیابی فدراسیون از هندبالیست های استان نیز به صورت تک یا دو نفره صادر شده که این امر نشانه نبود اشراف کامل مسئولان فدراسیون بر بازی بازیکنان و اعضای تیم هندبال بانوان استان در رقابت های کشوری است و متاسفانه هیئت را نیز در معرفی این افراد محدود ساخته است.
مرزی تصریح کرد: وضعیت تمرینهای بانوان در شهرستان بجنورد در سطح قابل قبولی است و در دیگر شهرستانها ضمن وجود حداقل شرایط و سایرعوامل تاثیرگذار، فعالیتها نیز کمرنگ شده است.
وی در ارتباط با برنامه های هیئت هندبال، با اشاره به برگزاری کلاس های مربی گری، داوری، تشکیل تیم هندبال ساحلی، مسابقات قهرمانی نوجوانان باشگاه های کشور، گفت: به زودی تمامی این برنامه ها در راستای توسعه ورزش هندبال در استان اجرایی خواهد شد.
به گزارش مهر، خراسان شمالی هم اکنون دارای ۴۵ هیئت ورزشی است و هیئت هندبال این استان ۵۰ مربی و۴۰ داور فعال دارد.
نظر شما