به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مومنیان، دبیر کارگروه علوم انسانی و اجتماعی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره فعالیتهای این کارگروه اظهار کرد: کارگروه علوم انسانی متشکل از اساتید و اعضای هیات علمی برجسته دانشگاهها و مراکز پژوهشی است که هر کدام، عهده دار بررسی طرحهای پژوهشی دارای ایدههای مرتبط هستند.
وی با بیان اینکه بررسی این طرحهای پژوهشی براساس حوزههای الویت دار و با بهره گیری از تاکیدهای اسناد بالا دستی انجام میشود، عنوان کرد: رشتههای مرتبط با علوم انسانی در مقایسه با دو دهه گذشته گسترش قابل توجهی یافته است. همچنین ظرفیت چشمگیری برای توسعه رشتههای علوم انسانی در کشورمان وجود دارد، بطوری که روند رو به توسعه آن منجر به تخصصی شدن اغلب این رشتهها شده است.
مومنیان عنوان کرد: تا پایان شش ماهه اول امسال ۳۷۰ طرح به کارگروه ارسال شده است که از این تعداد ۱۱۰ طرح مصوب شده است. البته طرحهای پژوهشی پس از بررسی اوليه توسط دبير کارگروه از لحاظ تکميل بودن فرم و ساير مدارک و مستندات مربوطه جهت تعيين اولويت در جلسات کارگروه که هر دوهفته يکبار تشکيل ميشود، مورد بررسی قرار می گيرد.
وی تصریح کرد: اگر طرح در حيطه عرصههای پژوهشی صندوق باشد، کارگروه (با توجه به رشته تخصصي) با استفاده از بانک داده داوری صندوق، داور تعيين کرده و دبير کارگروه عهدهدار پيگيری کسب نتيجه از داوران می شود.
مومنیان افزود: نتايج داوری در جلسه بعدی کارگروه مطرح و پس از بررسی نهايی تصويب يا رد می شوند. همچنین طرحهای مورد بررسی پس از تصويب در کارگروههای تخصصی، در کميته تخصصی نيز بررسی و رای نهايی صادر می شود.
وی حمایت از طرحهای پژوهشی بنیادی و کاربردی پژوهشگران را در کمک به پيش برد مرزهای دانش و حل مسائل اساسی کشور بر اساس اولويتهای علمی کشور در شاخه های مختلف علوم در چارچوب عرصههای اولویت داری که هر ساله توسط صندوق اعلام می شود، ضروری دانست.
نظر شما