۲۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۲۵

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان:

سی و چهارمین دوره مسابقات قرآنی نماز و عترت درهمدان برگزار می شود

سی و چهارمین دوره مسابقات قرآنی نماز و عترت درهمدان برگزار می شود

همدان- مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از برگزاری سی و چهارمین دوره مسابقات نماز و عترت به میزبانی همدان خبر داد.

به گزاش خبرنگار مهر، عبدالرضا فولادوند ظهر چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت تابستان ۹۵ در همدان برگزار خواهد شد، عنوان کرد: تمام ادارات باید آموزش و پرورش را در برگزاری هر چه بهتر این مسابقات یاری دهند.

وی با اشاره به هفته پژوهش و بیان اینکه پژوهش و تحقیق نباید به یک هفته ختم شود، بیان کرد: با اعتبارات تخصیص یافته، پژوهش و تحقیق در آینده رونق بیشتری خواهد داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بابیان اینکه آموزش و پرورش استان همدان در بازگشایی مدارس در اول مهر رتبه عالی را کسب کرده است، ادامه داد: طرح ارائه بسته و خدمات آموزشی در ۳۰ مدرسه اجرا شده است.

وی با بیان اینکه امسال نیز به دانش‌آموزان بسته‌های حمایتی و خرید آموزشی ارائه شده افزود: ۴ هزار و ۴۴۳ دانش‌آموز بسته‌های حمایتی و خرید آموزشی دریافت کرده‌اند.

فولادوند به پوشش هفت درصدی دانش‌آموزان در مراکز غیردولتی در سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: این میزان در سال جاری به ۱۱ درصد رسیده که در حال نزدیک شدن به میانگین کشوری هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان به اخذ مجوز مراکز پیش دبستانی نیز اشاره کرد و افزود: اگر شهرداری پنج درصد حق خود از مراکز پیش دبستانی که برای اخذ مجوز اقدام می کنند را دریافت نکند مراکز برای دریافت مجوز تشویق خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان به استاندارد بودن شیر توزیعی در مدارس اشاره کرد و گفت: شیری که در مدارس توزیع می شود کاملا استاندارد است.

فولاد وند بابیان اینکه در سالی قرار داریم که دولت با مشکل مالی روبرو است، بیان کرد: اعتباری که برای توزیع شیر در مدارس اختصاص داده شده ۹ میلیارد تومان است و در این صورت اگر با شرکت توزیع شیر پگاه قرارداد می بستیم باید یک میلیارد بیشتر پرداخت می شد.


 

کد خبر 3001641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha