به گزارش خبرنگار مهر، علیمراد مرادیمجد ظهر یکشنبه در نشست ستاد جرائم خاص استان که در محل سالن جلسات دادسرای عمومی کرمانشاه برگزار شد، شرکت توزیع برق استان را یکی از شرکت های آسیب پذیر در حوزه جرایمی چون سرقت عنوان کرد.
وی افزود: متاسفانه در سال ۹۲ با آمار بالایی از سرقت های سیم، کابل و تجهیزات شبکه برق روبرو بودیم و چیزی در حدود سه میلیارد تومان سرقت رخ داده بود که این آمار در سال ۹۳ به ۸۰۰ میلیون تومان رسیده و کاهش ۷۴ درصدی را نشان می دهد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه تصریح کرد: کاهش آمار سرقت ها تا شهریور امسال خوب پیش رفت اما از مهر ماه امسال مجدد شاهد درصدی افزایش در این زمینه بودیم.
وی در خصوص مصوبه جلسه قبل ستاد جرایم خاص استان مبنی بر شناسایی نقاط خاموش شهری و تامین روشنایی آنها نیز گفت: ۱۲۲ نقطه به این منظور توسط پلیس شناسایی و به ما اعلام شده که البته این نقاط به دو بخش لامپ دار و بدون لامپ و خطوط برق تقسیم می شوند که ۵۰ درصد اماکن دارای شبکه هم اکنون در دست اقدام و برق رسانی و تعمیرات است.
مرادی مجد تصریح کرد: البته از ۱۲۲ نقطه ذکر شده حدود ۸۰ درصد مجهز به شبکه برق بودند اما برق رسانی به سایر معابری که تاکنون هیچ اقدامی در خصوص آنها صورت نگرفته مقداری هزینه بر بوده و مستلزم گذشت زمان است.
پلیس نقاط حساس از نظر وقوع جرم را برای تامین روشنایی معرفی کند
وی هزینه برق رسانی به یک بلوار را حدود ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: برخی از این مناطق نیز چون مسکن مهر سجادیه در دستور کار بوده و تا پایان سال برق رسانی می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: با توجه به هزینه های بالای برق رسانی و محدودیت امکانات، برای رسیدن به نتایج مثبت و سرعت بخشی به کارها جهت پیشگیری از جرایم، نیروی انتظامی از بین نقاط مذکور حساس ترین نقاط از نظر وقوع جرم را به ما معرفی کند تا در اولویت اقدامات قرار دهیم.
وی تاکید کرد: برق رسانی به معابر عمومی و خیابان ها در تعهد ما بوده اما اماکن بسته چون ترمینال ها در تعهدات سازمان های متولی است و آنها باید نسبت به تامین روشنایی آن محل ها اقدام کنند.
نظر شما