به گزارش خبرگزاری مهر، محسن سلیمانی مدرس هنری دانشگاه، با بیان این که نصب المان های هنری در معابر، توجه مردم را برای دیدن شهر جلب میکند به اثر بخشی این المانها برای تبدیل شهر تهران به یک گالری هنرمندانه اشاره کرد و گفت: این المانها در صورتی که خلاقانه طراحی و ایجاد شده باشند و احساس هنر را به مخاطب بدهد به عنوان هنر شهری مورد توجه مدیریت شهری است.
دکتر سلیمانی افزود: آثار حجمی، نقاشی های دیواری، چیدمان هنری، هنرهای نمایشی و حتی موسیقی خیابانی جنبه های مختلفی از هنرهای شهری هستند که با پرداختن به موضوع هنر گردی شهری تأثیر مثبتی روی شهروندان دارد.
او با اشاره به برگزاری همایش علمی – تخصصی «ارتباطات و هنر گردی شهری» که روزهای ۱۳ و ۱۴ دی ماه در بوستان گفتگو برگزار خواهد شد، چنین همایش هایی را مطالعه برنامه محور برای حساس کردن مردم به داشته های سطح شهر دانست.
این استاد دانشگاه تأثیر گذاری بیشتر و حساس پذیر کردن شهروندان و عموم مردم برای دیدن معابر، گذرها و تابلوهای شهری مزین به تصاویر شهر تهران بر روی عرشه پل ها و ... را نتیجه مثبت این گونه همایش ها ارزیابی و خاطر نشان کرد: شهرداری تهران با مطالعات جامع و بررسی مقوله های هنر گردی، در پی آرامش بخشی به کالبد شهر تهران، ارتباط با مردم، نفوذ مثبت در زندگی شهروندان، گفتمان هنری و توریسم شهری و هنری است.
نظر شما