محمد ذرهبینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز در کشور ترکیه به خاطر همپیوستگی صنعت نساجی و صنعت مد و پوشاک توانسته بر صنعت پوشاک ایران احاطه یابد.
وی بیان داشت: عدم همراهی صنعت پوشاک و مد با صنعت نساجی باعث ضعف تولید و بازار این صنعت در ایران شده است.
وی با تأکید بر اینکه متأسفانه صنعت نساجی در ایران با صنعت مد و پوشاک گره نخورده است، افزود: در کشوری مانند ترکیه و ایتالیا این دو، همگام و عجین هستند.
وی با تأکید بر اینکه از این منظر، برگزاری نمایشگاهها برای گره زدن تولیدات نساجی با صنعت مد و پوشاک بسیار حایز اهمیت است، ادامه داد: این حلقه مفقوده باعث آسیب پذیری صنعت نساجی در ایران شده و از طریق فضاهایی مانند نمایشگاه ها باید به جبران این خلأ پرداخت.
رئیس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: متأسفانه صنعت نساجی کشور، زنجیره تأمین بازار نیست و اتصال این صنعت به بازار مد و پوشاک می تواند در فضای نمایشگاه اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به لزوم رصد کردن اولویت های پژوهشی از میان مشارکت کنندگان و صنعتگران حاضر در نمایشگاهها بیان داشت: حضور شرکتهای دانش بنیان و ارائه تسهیلاتی برای حمایت از حضور نمایشگاهی آنان میتواند از راهکارهای این موضوع باشد.
وی افزود: طراحی کارگاههای حرفهای و کاربردی به صورت همزمان با نمایشگاه و طراحی رویدادهایی برای معرفی شرکتهای دانش بنیان به سرمایهگذاران نیز از دیگر مواردی است که باید در برگزاری این نمایشگاه مورد توجه ویژه قرار گیرد.
ذره بینی اعلام کرد: دعوت از فعالان مطرح صنعت پوشاک نیز باید در برنامهریزیهای نمایشگاهی قرار گیرد تا ارتباطات لازم ایجاد شود.
رئیس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان اعلام کرد: متأسفانه صنعت نساجی کشور، زنجیره تأمین بازار نیست و اتصال این صنعت به بازار مد و پوشاک میتواند در فضای نمایشگاه اتفاق بیفتد.
نظر شما