به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی مجاهدی شامگاه شنبه در همایش طلایه داران نور و رحمت که در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: در کنار رویشهای غیرقابل انکاری که شعر آئینی در بعد از انقلاب اسلامی داشته است و دهه گذشته دهه بالندگی شعر آئینی در کشور بوده است، ولی ما نمیتوانیم چشمانمان را بر روی ریزشها ببندیم.
مسئول دبیرخانه شعر آئینی کشور، تأکید کرد: ریزشها باید در جمع کسانی که برای نظام دلسوزی میکنند و سیاست فرهنگی کشور را رقم میزنند گفته شود.
این شاعر آئینی یکی از مهمترین آفتهایی که کیان شعر آئینی و مداحی آل الله را به طور جدی تهدید میکند را اشعار بیمحتوا و اشعاری که سرشار از گزافه و مطالب غیرمستند و حاشیه ساز است، عنوان کرد.
مجاهدی با بیان اینکه ۶۰۰ مجموعه شعری را رصد کرده است، تأکید کرد: متأسفانه شاعر در قطعهای بیان کرده که «نماز جمعه به پا میکنم تا تو نیایی»؛ و این مجموعه از فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز میگیرد و حتی ناشر آن به عنوان ناشر سال معرفی میشود.
وی با تأکید بر اینکه شعری که مورد عنایت رسول گرامی اسلام(ص) است که شعر متعهد باشد، تأکید کرد: شعر یک رسانه تأثیرگذار است که باید از این رسانه به نحو احسن استفاده شود.
مجاهدی با تعریف شعر آئینی گفت: هر مقولهای که به نحوی متأثر از قرآن کریم و منابع روایی متقن ما باشد در قلمرو شعر آئینی به عنوان یک شهروند به رسمیت شناخته میشوند، بنابراین شعر آئینی یک قطعه از شعر ولایی است.
وی از انتشار مجموعه شعر توحیدی در ماههای آینده خبر داد و در بیان اهمیت شعر آئینی تأکید کرد: با یک بیت میشود ماحصل یک ساعت سخنرانی را به مخاطب منتقل کرد ولی مداح ما باید متعهد و خوش سلیقه باشد و در انتخاب اشعار باید وسواس داشته باشد و شعری که آفت زده است را نخواند.
نظر شما