پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۵۶

در راستای مبارزه با تب برفکی؛

۳۳۸۰۰ راس گاو و گوساله در استان سمنان واکسینه شدند

۳۳۸۰۰ راس گاو و گوساله در استان سمنان واکسینه شدند

سمنان - سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به پایان فاز دو طرح واکسیناسیون تب برفکی گفت: در این راستا ۳۳ هزار و ۸۲۴ راس دام واکسینه شدند.

مهدی اصغری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: واکسیناسیون تب برفکی فاز دوم سال ۹۴ دام های سنگین صنعتی و روستایی با واکسن مریال در استان سمنان پایان یافت.

وی گفت: دراین طرح با استفاده از توان بخش دولتی و بخش خصوصی به مدت ۵۶ روزکاری  تعداد ۳۳ هزار و ۸۲۴ راس گاو و گوساله به صورت رایگان واکسینه شدند.

سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی استان سمنان افزود: تب برفکی یک بیماری واگیری بسیار بالا است که در جمعیت نشخوارکنندگان مانند گاو، گاومیش، گوسفند و بز شیوع داشته و موجب خسارات اقتصادی زیاد می شود.

اصغری در پایان از دامداران خواست تا با رعایت شرایط اصول امنیت زیستی ضدعفونی و بهداشت و عدم جابجایی دام درکنترل این بیماری و کاهش خسارات آن تلاش کنند.

کد خبر 3011539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha