۲۰ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۵۳

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

۱۰ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران تا پایان سال ۹۵ تجهیز می شود

۱۰ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران تا پایان سال ۹۵ تجهیز می شود

ساری - رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تا پایان سال آینده ۱۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان تجهیز و نوسازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دلاور حیدر پور بعدازظهر یکشنبه در جلسه ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی بابیان اینکه پروژه تجهیز و بهینه سازی از پروژه‌های شاخص استان به شمار می‌رود افزود: این طرح در سال ۹۰ و ۹۱ به دلیل مشکلات مالی در استان به صفر رسید.

حیدر پور بابیان اینکه دیون تجهیز و نوسازی اراضی در سال ۹۲ پرداخت‌شده است، از تجهیز و نوسازی ۶۰۰ هکتار اراضی شالیزاری در سال ۹۳ خبر داد و گفت: در سال جاری نیز ۱۲۰۰ هکتار نوسازی و تجهیز شروع‌شده است.

وی یادآور شد: همچنین هزار و ۷۰۰ هکتار در قالب اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهوری در استان نوسازی و تجهیز می‌شود که عملیات اجرایی آن شروع‌شده است و درمجموع سه هزار هکتار در سال جاری نوسازی و تجهیز می‌شود و با تخصیص ۵۰ میلیارد تومان اعتبارات مصوب درمجموع هفت هزار هکتار از اراضی تجهیز و نوسازی می‌شود.

وی یادآور شد: از مجموع این میزان تجهیز و نوسازی هزار و ۲۰۰ هکتار شروع شد و برای هزار و ۷۰۰ هکتار نیز پیمانکار مشخص‌شده است و بقیه را قرارداد می بندیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: میزان تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان تا سال ۹۵ باید به ۱۰ هزار هکتار افزایش یابد و خوشبختانه رشد شتابانی خواهد داشت و با تجهیز و نوسازی اراضی و انجام آبیاری نقره‌ای، میزان راندمان بخش کشاورزی ۲۵ تا ۳۰ درصد افزوده می‌شود و مصرف آب کاهش می‌یابد.

کشت مجدد برنج و رتون در ۸۰ هزار هکتار از شالیزارها

حیدر پور با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۰ هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت مجدد رفته است، بیان داشت: همچنین سطح کشت رتون نیز ۵۰ هزار هکتار بوده است.

وی بابیان اینکه درمجموع ر ۸۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان کشت دوباره برنج و رتون داشتیم یادآور شد: میزان تولید درمجموع پنج‌تا ۱۰ درصد رشد یافته است.

وی مکانیزاسیون را یکی از ابزارهای مهم در افزایش تولید بیان کرد و گفت: در شش ماه دوم سال ۹۲، حدود ۳۲ میلیارد تومان، در سال ۹۳ حدود ۳۶ میلیارد تومان و در سال جاری تاکنون ۴۵ میلیارد تومان برای توسعه مکانیزاسیون تخصیص‌یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: در دو سال اخیر میزان برداشت مکانیزه از اراضی شالیزاری به ۸۰ درصد رشد یافته است و نشاء کاری با دستگاه نشاء به ۲۵ تا ۳۰ درصد رسیده است که درمجموع ۳۵ تا ۴۰ درصد کاهش هزینه‌های تولید را در پی داشته است.

کد خبر 3021518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha