۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۲۱

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:

مبانی فقه هنر در پیشرفت هنر تأثیر بسیاری دارد

مبانی فقه هنر در پیشرفت هنر تأثیر بسیاری دارد

قم - رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: تأسیس مبانی فقه هنر که تلفیقی از مقولات هنری و معارف فقهی است، می‌تواند در پیشرفت حوزه‌های هنری تاثیر بسیاری داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌ الاسلام علی‌اکبر رشاد پیش از ظهر چهارشنبه در همایش ملی فقه هنر که در سالن غدیر دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه فقه هنر باید به دنبال الگویی برای مقوله‌های مختلف هنری باشد.

وی با بیان اینکه اصحاب هنر باید در ارتباط با فقه هنر توجیه شوند،‌گفت: فقه هنر مبتنی بر فلسفه هنر است که در این زمینه باید پژوهش‌های لازم انجام بگیرد و آگاهی در این زمینه بالا رود.

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه تا کنون به صورت جامع به فقه هنر پرداخته نشده است، افزود: فقه هنر باید به رسمیت شناخته و به یک باب علمی مستقل تبدیل شود.

زندگی بشر امروز با هنر آمیخته شده است

وی با اشاره به اینکه زندگی بشر امروز با هنر آمیخته شده است، گفت: تأسیس مبانی فقه هنر که تلفیقی از مقولات هنری و معارف فقهی است می‌تواند در پیشرفت حوزه‌های هنری تأثیر بسیاری داشته باشد.

حجت الاسلام رشاد به برگزاری نشست‌های علمی فقه هنر اشاره کرد و ابراز داشت: مراکز تخصصی با رشته فقه هنر تأسیس شود و طلاب جوان باید با آنها آشنا شوند.

وی یکی از نیاز‌های رشته‌های فقه را هنر دانست و ادامه داد: اسلام اصول مشخصی برای هنر دارد و باید به بررسی ابعاد فقهی اسلام در خصوص هنر توجه شود.

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: در روش‌شناسی هنر باید به اصول فقه معطوف به هنر و برش تطبیقی از دانش اصول با تعمیم خلأهای این دانش پرداخت.

کد خبر 3024206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha