۲۵ اسفند ۱۳۸۴، ۱۱:۲۶

از سوي نشر ني منتشر شد

فيلسوفان بزرگ قرون وسطا

فيلسوفان بزرگ قرون وسطا

كتاب "فيلسوفان بزرگ قرون وسطا" اثر لوچانود كرشنتزو با ترجمه دكتر عباس باقري در 190 صفحه و شمارگان 1100 نسخه منتشر شد.

خبرگزاري "مهر" - گروه دين و انديشه : كتاب فيلسوفان بزرگ قرون وسطا تأليف لوچانود كرشنتزو نگاهي ديگر به فيلسوفان قرون وسطا دارد كه نامشان كمتر در تاريخ فلسفه مشاهده شده است. برخي از فيسلوفاني كه مؤلف به آنها مي پردازد در نوع خود فيلسوفان چيره دست و صاحب نظري مانند ميمونيد، گروستت، راجر بيكن، رامون لول، مارسيل پادوآيي هستند اما نظرات بديعي در فلسفه قرون وسطا كه آميخته اي از الهيات و كلام است ارائه كرده اند.

لوچانود كرشنتزو در اين كتاب كه مي توان آن را مجلد دوم كتاب فيلسوفان بزرگ يونان باستان محسوب كرد، ما را با همان زبان روان و ساده با اين اين انديشمندان و زندگي و نظريات آنها آشنا مي كند.

همچنين در اين كتاب مؤلف سخن از هراس پايان هزاره نخست، جنگهاي صليبي، زنان جادوگر كه به ظاهر ارتباطي با فلسفه ندارند نيز سخن گفته است.

مولف در بخش شك و ايمان كتاب نگاشته است : فلسفه يك روش فكر كردن حتي بالاتر از آن يك روش زندگي كردن در ميان دانش و دين است. چيزهايي در جهان وجود دارند كه انسان داناي بر آنهاست، و چيزهايي كه داناي بر آنها نيست اما آنها را باور دارد. چيزهاي نخست در قلمرو دانش اند و چيزهاي دوم در قلمرو دين، و بالاخره چيزهايي هم وجود دارند كه انسان نه داناي بر آنهاست و نه آنها را باور دارد مانند وجود يا هستي كه از زمان پارمنيدس درباره آنها بحث و مجادله مي شود و اينها هستند كه فلسفه را تشكيل مي دهند.

دكتر عباس باقري تاكنون آثار فلسفي متعددي مانند "انسان پاره پاره" اثر نيكلا گريمالدي، "انديشيدن و ملاحظات اخلاقي" تأليف هانا آرنت، "سرچشمه هاي دانايي و ناداني" اثر كارل پوپر را ترجمه كرده است.
 

کد خبر 302800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha