به گزارش خبرنگار مهر، اولین کنسرت حجت اشرف زاده خواننده موسیقی ایرانی کشورمان جمعه شب دوم بهمن در حالی به تهیه کنندگی سید محمد حسین تفرشی و میزبانی مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار شد که بیهوشی یکی از تماشاگران حین اجرا فضای برنامه را تحت تاثیر قرار داد.
با اینکه حجت اشرف زاده در اولین برنامه زنده خود به دلیل مهارتی که در صدا و نوع اجرای خود داشت توانست همراه با نوازندگان با تجربه ارکستر برنامه قابل قبولی را به مخاطبان ارائه دهد اما اتفاقی که در بخش هایی از کنسرت افتاد فضای کنسرت را تحت تاثیر قرار داد.
در حین اجرای یکی از قطعات پایانی کنسرت یکی از تماشاگران در حالی که به همراه همسرش قصد خروج از سالن را داشت مقابل سن به یکباره بیهوش شد و تا پایان کنسرت در همان حالت بیهوشی باقی ماند. البته در فاصله ۱۵ دقیقه نیروی امداد به سالن آمدند و حتی سرم به فرد بیمار تزریق شد ولی او را تا پایان کنسرت از سالن خارج نکردند.
البته حجت اشرف زاده هم اجرای قطعه خود را قطع نکرد و بعد از تمام شدن این قطعه در سخنانی اعلام کرد امیدوارم خداوند به همه ما سلامت عطا کند و ان شاالله ایشان هم زودتر حالشان بهتر میشود. وی از تماشاگران خواست برای شفای همه بیماران دعا کنند.
خواننده «ماه و ماهی» که در این کنسرت به دلیل شرایط پیش آمده نتوانست قطعه محبوب تماشاگران را دوباره اجرا کند، در این کنسرت ضمن تقدیر و تشکر های همیشگی از اعضای گروه اجرایی و هنرمندانی که در سالن حضور پیدا کرده بودند به ماجرای آلبوم کاوه آفاق اشاره کرد و از صدور مجوز برای آثار این خواننده ابراز خرسندی کرد.
وی در این کنسرت که متاسفانه برای خبرنگاران شرایط مناسبی در نظر گرفته نشده بود در فواصل مختلف اجرای کارهای خود شعرخوانی هم کرد که این اقدام وی تا حدی متناسب با اجرای کارهایش بود.
«از تو کجا گریزم»، «نوایی نوایی»، «پاییز»، «یاد یار»، «کوچه باغهای نیشابور»، «ماه و ماهی»، «بیا تا گل برافشانیم»، «آواز دشتی»، «مرغ شب»، «عزیز بشین به کنارم»، «جلوه قمر»، «پرسون پرسون» آثاری بودند که در این کنسرت موسیقی اجرا شدند. همچنین حضور چهرههای سینمایی در این کنسرت پررنگ بود.
اشرف زاده در بروشور کنسرت خود پیرامون این برنامه توضیح داده بود: «ماه و ماهی تجربه ای است در ترکیب غزل عاشقانه امروز با ضرباهنگی آرام و آهنگسازی ساده و روان، چیزی که موسیقی کهن دیروزمان را به دنیای مدرن امروز وصل می کند. بخشی از آن را امشب به تماشا نشسته اید. موسیقی نواحی خراسان نیز با سابقه تاریخی طولانی و برخورداری از قابلیت های خاص موسیقایی نقش بسزایی در تکامل موسیقی شهری و دستگاهی ایران بر جای گذاشته که بسیار قابل توجه است. بخش «آوازی» موسیقی نواحی خراسان بیشتر بر پایه وقایع تاریخی، آیینی و اساطیری استوار است که از میان می توان به داستان های موجود در شاهنامه اشاره کرد که توسط آواز و همراهی ساز اجرا می شود. یکی از ویژگی های کلام در موسیقی خراسان بیان داستان های مختلف و نگاه پندآمیز به این وقایع است که همین امر سبب شده، موسیقی در شمال خراسان در کنار برداشت هنری در مسائل اجتماعی نیز تاثیرگذار باشد. بخشی دیگر چند اثر خاطره انگیز از موسیقی ناب ایرانی تقدیمتان می شود تا شبی پر از خاطره و نوا و آوا با خود به یادگار ببرید.»
علیرضا بدیع ترانه سرا، آرش بیات و امیر بیات آهنگساز، آرش جامع ویولن ارکستراسیون، پژمان اختیاری ویولا، آزاده شرفی پیانو، امین عطایی ویولن، مصطفی ادیبان ابوا، بهنام معصومی کوبه ای، محمد حسین غریبی ویولنسل، مجید مظاهری کمانچه، فاروق آزادیان بربط، شاهد علیزاده پیانو، کیوان فرشید نیا گیتار باس، سعید جامع الصنایع درامز، فرهنگ مشتاق گیتار آکوستیک و الکتریک، شهاب الدین آذین مهر سه تار گروه اجرایی این کنسرت را تشکیل می دادند.
نظر شما