پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۹:۱۷

سردار فدوی در مجلس:

فیلم‌های حقارت آمیز زیادی از تفنگداران آمریکایی داریم

فیلم‌های حقارت آمیز زیادی از تفنگداران آمریکایی داریم

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اگر مقامات آمریکایی از پخش فیلم دست روی سر گذاشتن و تسلیم نیروهای آمریکایی ناراحت شده اند باید بدانند فیلم هایی داریم که حقارت های آنان را صد برابر می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی سردار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، گفت: این چهارمین بار بود که نیروی دریایی سپاه، نیروهای خارجی را دستگیر می‌کرد. دوبار نیروهای آمریکایی و دو بار نیروهای انگلیسی به وسیله نیروی دریایی سپاه دستگیر شده‌اند.

وی تصریح کرد: تنها کشوری که قادر است بدون نگرانی حاکمیت خود را اعمال کند، جمهوری اسلامی است. در هیچ جای دنیا کسی نمی‌تواند کشتی آمریکایی را توقیف کند.

دریادار فدوی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها نمی‌خواستند این اتفاق بیفتد اما خداوند کمک کرد و در حساس‌ترین زمانی که شیطان بزرگ قصد داشت در اجرای برجام، ملت ایران را تحقیر کند، این ماجرا انجام شد.

وی اظهار داشت: هیچ برنامه‌ریزی قبلی برای انجام این کار وجود نداشت و از صفر تا صد این ماجرا را خداوند برنامه‌ریزی و رهبری کرد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: جزیره‌ای که نیروهای آمریکایی در آن دستگیر شدند، به نام جزیره فارسی؛ جزیره بسیار کوچکی به اندازه زمین فوتبال است و نیروی دریایی آمریکا زمانی که چند صد متر وارد آب‌های سرزمینی ما شده بود، دستگیر شدند.

فدوی ادامه داد: آمریکایی ها قصد داشتند به جزیره عربی بروند اما موتور قایق آنها خراب می شود و جریان دریا آنها را به آب های سرزمینی ما وارد می کند.

وی با بیان اینکه ساعت ها فیلم از این ماجرا گرفته شده است که حقارت های وحشتناکی درخصوص نیروهای آمریکایی در آن وجود دارد گفت: اگر مقامات آمریکایی از پخش فیلم دست روی سر گذاشتن و تسلیم نیروهای آمریکایی ناراحت شده اند باید بدانند فیلم هایی داریم که حقارت های آنان را صد برابر می کند و اگر خباثت های آمریکا ادامه یابد ما این فیلم ها را پخش می کنیم.

دریادار فدوی تصریح کرد: اطلاعات زیادی از لپ تاپ ها و موبایل های نیروهای آمریکایی استخراج شده که صدها صفحه اطلاعات است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران افزود: وقتی نیرویی توانمندی خودش را به قدرت خداوندی پیوند دهد هیچ قدرتی در برابر آن قادر به ایستادگی نیست.

وی اظهار داشت: دشمنان به دنبال این هستند که شیطان بزرگ بودن آمریکا را منتفی کرده و کشورهایی مثل عربستان را جایگزین آن کنند نباید این کار صورت بگیرد.

به گزارش مهر پس از بیان این اظهارات از سوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران نمایندگان مجلس شورای اسلامی با فریادهای مرگ بر آمریکا اظهارات وی را تایید کردند.

دریادار فدوی با بیان اینکه منشاء همه دشمنی ها با انقلاب اسلامی آمریکاست گفت: جایگزینی شیطانک ها به جای شیطان بزرگ توطئه جدیدی است که نباید انجام شود.

در پایان سخنرانی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تقدیم هدایایی از دلاورمردان نیروی دریایی سپاه پاسداران تقدیر کرد.

کد خبر 3038822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha